Sivut

22.10.2009

Odotusta...
Meille joulun ystäville on ilmestynyt nyt suomalainen kirjaihanuus. Oi ihana joulukuu on White Countryn Outin ja valokuvaaja Marjon opas kuinka valmistautua rennosti ja leikkimielisesti jouluun askarrellen ja leipoen. Kirjassa on paljon kauniita valokuvia, joissa on ihastuttavia koteja ja silmää hiveleviä asetelmia... ja paljon ideoita omaan odotukseen.
Syy miksi olen erityisen innostunut tästä kirjasta on se, että minun puna-valkoinen leivinliinani teekuppeineen on pääsyt koristamaan kirjan sivua 55. Kirjan ilmestyttyä piti ensimmäiseksi tehdä pikaselaus missä kyseinen pyyhe mahtaakaan pilkottaa. Ja siellähän se oli suloisessa keittiössä, joka muistuttaa yllättävän paljon omaani retrovalaisinta myöten. Mutta sen voitte kurkata myös omasta kirjaversiostanne, nimittäin suosittelen tätä lämpimästi kaikille jouluihmisille ;)10 kommenttia:

Sini kirjoitti...

Tilasin juuri kyseisen kirjan ja päädyin samalla blogiisi. Täytyykin tarkastella sivua 55 huolella :) Raikas ja innostava blogi sinulla!

Minttumaari kirjoitti...

Voi miten ihana kirja - tuo pitää saada!

Anonyymi kirjoitti...

Näyttääpäs herkulliselta kirjalta ja taidan haluta itsekin sellaisen. Ja hienoa, että leivinliinasikin pääsi koristamaan kirjan sivuja. Omani on ollut kovassa käytössä... olin kyllä onnekas kesänarpajaisissa.

Anonyymi kirjoitti...

Ellihän se edellisen kirjoitteli.

Ninuska kirjoitti...

Sini: Mukava, että sinäkin olet löytänyt tänne. Ja kirja on kyllä tosi kiva :)

Minttumaari: Suosittelen!

Elli: Huippua, että arpajaisvoitolle on ollut käyttöä.

Outi Loimaranta / White Country kirjoitti...

Kiitos kauniista sanoista! Leivinliina on ahkerassa käytössä! :-)

Hanni kirjoitti...

Ekaa kertaa blogissasi, tykkään! Tänne palaan uudestaan :)

Minulla on tilattuna tuo sama kirja. Kävin tänään kirjakaupassa kurkkimassa, ja kirja on aivan ihana! Tuskin maltan odottaa ensi viikkoon, kun se tulee...

Mukavaa viikonloppua!

Ninuska kirjoitti...

Outi: Kirja on niin ihana! Kiitos teille :)

Hanni: Hauskaa, että pidit näkemästäsi ja tervetuloa uudelleen. Mukavaa viikonloppua myös sinulle!

Heidi•Helmiina kirjoitti...

Kävin kirjakaupassa kuikuilemassa kirjan perään, mutta eipä ollut. On laitettava tilaukseen, vaikka kirjabudjetti tälle vuodelle on ylitetty jo ajat sitten.

Ninuska kirjoitti...

Heidi Helmiina: Minä tilaan kirjat usein AdLibris.comista. Postimaksu on kohtuullinen ja kirja tulee suoraan omasta postiluukusta. Ja tiedän... kirjabudjetti on ylitetty ajat sitten, mutta varsinkin jouluaikaan tulee ihania kirjoja, joten pitäisi varmaan laatia oma budjetti sille ajalle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...