Sivut

18.12.2009

Lisää namusia
Sain valmiiksi toisen erän joulunamusia. Taisi ne ensimmäiset kadota parempiin suihin, sillä yhtään ei ole enää paketoitavaksi. Päätin samalla, ettei yhtään suklaakonvehtia tarvitse ainakaan tähän vatsaan, sillä varmasti osa näistäkin namusista päätyy omaan suuhun. Näihin kinuskikarkkeihin laitoin lisäksi Marianne-rouhetta, joka tuo mukavasti mintun makua toffeeseen.
Joulunaika menee perinteiseen tapaan töissä. En osaa harmitella sitä, sillä opiskelijalle lisätyöt tulevat aina tarpeeseen. Ehdin tässä onneksi viettää reilut pari viikkoa ihanaa lomaa ja menen maanantaina ensimmäistä päivää töihin. Minulle joulunajassa parasta on se odotus ja oikeastaan olen mielissäni, että pyhäpäiville on luvassa tekemistä. Töitä on tälle erää ainakin sinne Loppiaiseen saakka. Aattopäivä on onneksi vapaa, että saan nauttia joulutunnelmasta mummolan pirtissä ja saunoa illalla pihasaunassa.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kaunista tuo paperi. Ja muutenkin kauniita kuvia. Mukavaa joulunaikaa sinulle töistä huolimatta.
Aino

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kaunis kortista ja pikkujoulupaketista <3 Touhukkaita työpäiviä ja kuullaan taas pian... Liisa

Outi kirjoitti...

Mukavaa joulua sinulle. Töistä huolimatta :)

Ninuska kirjoitti...

Aino: Paperi on ihan näytetapettia, jota olen ottanut vanhasta tapettikirjasta. Minustakin se on jotenkin yksinkertaisen kaunista. Olen käyttänyt sitä mm. korteissa.

Liisa: Ole hyvä! Mukava oli nähdä ja kuullaan taas :)

Outi: Oikein mukavaa joulua sinullekin!

Anonyymi kirjoitti...

Taas herkullisen näköisiä karkkeja. En ihmettele yhtään, etteivät pysy jemmassa. Ihanaa tuo tapettikin.

Hyvää joulua!

-elli-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...