Sivut

13.12.2009

Makeisia
Joululoman ensimmäinen viikko on mennyt ihan rentoutuessa ja jouluvalmisteluja tehdessä... pikku hiljaa. Pipareita sekä mausteisia kuivakakkuja on jo leivottu, joulukuusi on haettu metsästä pihalle odottamaan ja mummolan talo siivottu juhlaa varten. Innostuin myös kokeilemaan joulumakeisia, jotka ovat todellisia kerma-sokeri-voi -pommeja ja siksi niiiin hyviä. Ohjeen suklaisiin kolakarkkeihin nappasin uusimmasta Maalaisunelma-lehdestä. Huh, taitaa tulla joulukiloja jo ennen joulua, kun niitä häviää rasiasta tasaiseen tahtiin, vaikka lahjaksi niitä ajattelin. Joulukortti-urakassa turvauduin osittain valmiisiin kortteihin, mutta muutamia olen tehnyt omaksi iloksikin.
Pakkasmittarissa lukemat osoittavat jo reilua 20 pakkasastetta. Minä taidan käpertyä nyt viltin alle, koska kurkku on kipeä ja olo voimaton. Toivottavasti tämä ei kaada ihan pitemmäksi aikaa sänkyyn, sillä muutamia lahjoja on vielä tekemättä.

7 kommenttia:

studio-sirkkis kirjoitti...

Kuvat ovat ihania ja varmaanki hyvän makuisia namusia. Parane ja pidä villasukat jalassa ja huivi kaulassa.

Inka kirjoitti...

Suloisia makeisia ja suloisia kuvia! Toivottavasti olosi kohenee nopsaan, eli älä turhaan hoppuile pois viltin alta. Pitää muistaa levätä kunnolla kaiken ahertamisen keskellä :)

Ninuska kirjoitti...

Heippa tytöt! Olo onneksi jo parempi, sillä lääkitsin itseäni illalla ja pidin kaulaliinaa yön yli. Makeiset ovat edelleen maistuneet, sillä tahtovat takertua toisiinsa laatikossa ja eivätkä ole enää siistin näköisiä, höh. Pitää varmaankin viedä kylmään, jotta muutenkin säilyvät herkkusuilta :)

Anonyymi kirjoitti...

Moi. Itsekin kattelin uudesta lehdestä niitä namusia.. :) Varmaan ensi viikolla niitä testailen. Täälläkin joulunodotus jo alkanut, teimme siskon kanssa eilen pipareita ja torttuja. Tein myös pienen piparimökin :). Tällä viikolla pitää vielä koulujuttuja koneella tehdä. Meinasi tulla paniikki kun puotin kannettavan kovalevyn tielle - mitäs jos se meni rikki ja sinne meni kuosit. Onneksi kaikki toimii :)

Ninuska kirjoitti...

Moi Jenni! Huh, meni kylmät väreet, jos ne sun upeat kuosit olisivat hävinneet. Mutta onneksi kaikki toimii. Mä olen ollut vielä lomalla, saa nähdä milloin töihin. Vinkki karkkeihin, että säilytä ne oikeasti viileässä. Minulla ne takertuivat toisiinsa ja nyt ovat yhdessä möntissä papereineen. Mukavaa joulunodotusta. Kuulemisiin!

Anonyymi kirjoitti...

Herkullisen näköisiä namuja :)

-elli-

Kirsikka kirjoitti...

Olen käynyt täällä jo jonkin aikaa kurkkimassa, ihania kuvia, kauniita värejä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...