Sivut

16.12.2009

Pumpulitäkkejä

Kun mittari näyttää 23 pakkasastetta, silloin on paras keli tuuletella peittoja. Siivoilin vielä mummolan vinttiä joulua varten ja ihastelin kaikki suloisia täkkejä, joita komeron kätköstä löytyykään. Keltainen ja punainen pumpulitäkki kuuluvat myös omiin aarteisiini... torkkupeittona niitä on mukava pitää, sillä nukkumapeitoksi ne ovat liian lyhyitä ja ehkä raskaitakin. On se vaan harmi, ettei nykypäivänä kaupoista saa näin kauniita peittoja. Ja tuntuu, että pussilakanatkin olivat silloin ennen paljon suloisempia.

8 kommenttia:

leenaelina kirjoitti...

Se on kyllä totta, että ennen on oltu paljon rohkeampia ja osattu käyttää reippaasti värejä. Aivan ihania nuo täkit.

Anonyymi kirjoitti...

Voi eiii, mitä peittoja! Aivan i.h.a.n.i.a!

-elli-

Pauliina kirjoitti...

Ihania täkkejä ja mahtava kokoelma! Tykkään myös kovasti vanhoista peitoista. Meillä niitä käytetään nimenomaan sohvalla torkkupeittona sekä vauvan lattiapeittona. Ennen on osattu tehdä arkisistakin asioista kauniita!

Inka kirjoitti...

Mulla on intohimo vanhoihin täkkeihin <3 Oi sitä onnea jos semmoinen kirppiksellä sattuu vastaan.

Sini kirjoitti...

Kauniin nostalgisia täkkejä. Myös luontokuvasi on kaunis. Suloista joulunaikaa!

TiinaK kirjoitti...

Tuo tummansininen täkki herätti kauan uinuneen muiston eräästä pelonsekaisesta yöstä yli 25v sitten. Olin n. 4-5v ja nukahtanut yölamppu päällä. Unissani olin sitten kiepauttanut peiton lampun päälle ja se syttyi tuleen. Äitini heräsi onneksi minun liikehdintääni ja sammutti palon ennen kuin mitään pahempaa sattui. Tuonnäköinen se peitto oli ja siitä jäljelle jäänyt palanen pehmusti vielä tovin koiran pentulaatikkoa.

studio-sirkkis kirjoitti...

Kuvassa nuo peitot ovat todella kauniita ja värit suorastaan syötäviä. Muistan noiden pettojen raskauden josta en oppinut pitämään. Viimeiset peitot käytin ensin päiväpeittoina ja lopuksi alustana koirille terassilla. Koirat tykkäs tosi paljon koska maistoivat kaikki kulmat pois.

Ninuska kirjoitti...

Hiphei kaikille!

TiinaK: Sinulla on kyllä todella kamala muisto näistä täkeistä. Onneksi äitisi oli valpas, eikä pahempaa sattunut.

Studio-sirkkis: Se on totta miksi itse lapsena inhosin näitä peittoja... ne ovat niin kamalan raskaita. Mutta oi ne kuviot ja värit. Ne ovat niin houkuttelevia ja siksi itse rakastan niitä nykyisin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...