Sivut

13.1.2010

Ajanjuoksu

Yksi lempi-puheenaiheistani on päivitellä ajan kulkua. Nimittäin taas ihmettelen minne ovat kadonneet kolme ja puoli vuotta... sillä koulua on jäljellä enää kevätlukukausi. Tuntuu kuin vasta olisin aloittanut opinnot ja tulevaisuudesta oli selvät sävelet ainakin neljäksi vuodeksi. Nyt työn alla on vain opinnäytetyö ja viimeiseksi kurssi teollisesta painokankaasta. Toukokuussa valmistun jo tekstiilimuotoilijaksi.
Opinnäytetyössä perehdyn omaan ilmaisuun sekä kädenjälkeen ja tämän pohjalta suunnittelen ryijymalliston... ja se saa kerrankin olla minun näköinen. Eilen aloitin työskentelyn urakalla ja tätä tahtia mennään nyt maaliskuulle saakka. Idean mallistoon sain toissayönä, kun heräsin keskellä yötä pää täynnä ideoita. Eihän siinä auttanut muuta kuin sytyttää valot kolmelta aamuyöstä ja aloittaa ideoiden tallentaminen paperille. Etteivät vaan joutuisi hukkaan, kun nukahdan uudelleen.
Työskentelyn välissä on kuitenkin tärkeää muistaa myös omat jutut. Ja taas esittelen teille parit uudet korvakorut. Itse olen tällainen hemppis, joten päällystettyjen nappien väritykset olivat sen mukaiset. Muutamia kyselyitä tuli myös musta-valkoisista korviksista, joten nämä pilkkukorvikset on tehty teitä ajatellen. Niitä saa siis Etsy-puodistani tai sähköpostitse tilaamalla.
Ja arvontakin on nyt päättynyt. Kiitos jälleen mukavista kommenteista ja runsaasta osallistujamäärästä. Onnetar suosi tänään kommenttia nro 7 eli Lissua ja hänen tytärtään, joka rakastaa keltaisia pinnejä. Eli oikein hyvään osoitteeseen arpaonni sattui :) Lähetäthän yhteystietosi sähköpostitse, niin saat hyvän mielen pinnit täältä pikimiten.

8 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Voi mitkä ihanat mustavalko korvikset Ü

Heidi

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis tunnelma näissä kuvissa. Ensimmäinen kuvaa hyvin ajan kulkua, joka todellakin tuntuu välillä saavan jalat alleen.

Itse tykkään todella noista kukka-korviksista. Ihanan romanttiset.

-elli-

Lissu kirjoitti...

Kivoja uutisia, kiitos kovasti etukäteen :) Laitoin sinulle meiliä...

Ninuska kirjoitti...

Heidi: Korvikset odottavat täällä jo postitusta.

Elli: Itsekin pidän kovasti noista kukkakorviksista. Riippuvien korvisten käyttö vaatii vielä harjoittelua... tunnen oloni liian tällätyksi. (Hassua.)

Lissu: Sinunkin pakettisi odottaa pöydällä postissa käyntiä. Vielä kerran onnea!

Inka kirjoitti...

Kuulostaa niin ihanalle - valmistuminen häämöttää ja mielenkiintoinen työ käsissä :)

Katilein kirjoitti...

Onnea opintojen loppurutistukseen! Ihanat korvikset, kertakaikkiaan.

Anonyymi kirjoitti...

Inspiraation iloa! :D
<3 Maikki

Heidi kirjoitti...

KIITOS!!
Tätäkin kautta.
Olen maailman kauniimpien korviksien ja keittiöliinan omistaja <3

Heidi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...