Sivut

21.1.2010

Kotipäivä

Auringonpaiste houkutteli tänään ikkunan takana, mutta vilkaisu pakkasmittariin palautti todellisuuteen. Ei mitään asiaa ulos, ainakaan lenkkeilemään. Olenkin hiihdellyt päivän kuluneimmassa kotiasussani ja hiuksetkaan eivät taida edustaa mitään kauneinta kampausta. Tällaisena kotipäivinä vedenkeitin porisee suhteellisen tiuhaa tahtia ja tänäänkin olen juonut vihreää teetä varmaan litratolkulla. Työskentelyn ohella olen nauttinut Kissan päivistä ja Mansikka pilvestä mukeittain.
Löysin taannoin värikkäät muistivihkot, jotka on valmistettu kierrätyspaperista. Tunnustaudun tällaiseksi lappuihmiseksi. Koko elämä kulkee ranskalaisten viivojen varassa, sillä moni ajatus ja suunnitelma täytyy kirjata ylös. Ja joskus vaan siitä ilosta, että saa järjesteltyä ajatuksensa kauniille paperille tai vihkonkulmaan. Kauppalistoja, suunnitelmia kesää varten, hetkellisiä oivalluksia oppariin ja se, mitä piti muistaa lainata kirjastosta... tai ihan vaan reittisuunnitelma shoppailupäivälle. Ne on kirjattava ylös, eikä enää huoleta, jos jotain sattuisi vaikka unohtumaan.

8 kommenttia:

studio-sirkkis kirjoitti...

Voi kuinka keväisen romanttisia kuvia. Kyllä joka naisen täytyy pitää välillä kotipäivä vailla ulkomuoto seikkoja. Sillä konstilla taas arki avautuu haluna olla mennä ja katsoa peiliin hiukkasen tarkempaan. Se on tavallaan sellainen tyhjennysharjoitus päivä.Sinulle ne sopii kun tuloksena on söpöjä kuvia.

Sirisan kirjoitti...

Oi, mitä ihanuuksia! Onko toi pikkulaukku sen ruotsalaisen suunnittelijan, olikos se joku Elisabet. Minulla on melkein samanlainen, luonnonvalkoinen, villakankainen ihanuus.

Kotipäivät on pop!

Jenni kirjoitti...

Hahaaa! Löysin tänään ihanan kalenteripyyhkeen omalla syntymävuodellani! Tai no, Outin kanssa yhdessä kirppareita kierrettiin ja vähän siitä tapeltiin, mutta mä sain sen ku eka löysin :)Ja kaikkea muutakin kivaa ja ei-niin-tarpeellista löytyi.. Sikapiikkikin on nyt otettu,vähän vetelä käsi,kaikki muuten ok :)

Anonyymi kirjoitti...

Oi kuinka ihania muistikirjoja!! Mistä ne löysit? :)

Ninuska kirjoitti...

Studio-Sirkkis: Itse yritän pitää näitä luonnonkauniita päiviä aina, kun ei ole tarvetta lähteä ihmisten ilmoille. Ja tekeehän se varmasti hyvää niin fyysisesti kuin henkisestikin :)

Sirisan: Joo, minäkin muistelen, että se oli joku Elisabeth... kai. Ostin sen aikoinaan Kuopion Ihana Livingistä.

Jenni: Joo joo, siellä sitä vaan kirppiksillä luuhataan, vaikka opparia pitäisi olla tekemässä. Tai no, mistäpäs minä tiedän missä vaiheessa olette. Mä ajattelin mennä piikille ensi viikolla, kun en täällä ole jaksanut tällä viikolla lähteä.

Anonyymi: Muistikirjat ovat Sokokselta. Oikein suloiset kannet, sisäsivut ovat viivalliset.

bara elina kirjoitti...

Voi ei, ihania vihkoja. Olin varma, että ne on haalittu jostain tavoittamattomista, mutta jos Sokokselta, joudun ehkä ostamaan. Kiitti vinkistä silti.

Matroskin kirjoitti...

Luulin vihkoja kankaiksi.

Ninuska kirjoitti...

Bara elina: Itsekin hämmästyin, kun löysin vihkot ihan tavallisesta kaupasta. Niinkuin sanoit, yleensä tällaiset ihanuudet haalitaan jostain tavoittamattomista, jonne itsellä ei ole mahdollisuuksia päästä.

Matroskin: Olisipa oikeastaan aika ihania kankaita. Olen nyt kankaanostokiellossa. Ei saa ostaa ennen kuin entiset ovat vähentyneet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...