Sivut

30.1.2010

Mekkosuunnitelmia

Nyt on lennot ja hotelli varattu huhtikuulle, joten Lontoon matka on viimein varmistettu. Tämä myös tarkoittaa sitä, että kukkaron nyörejä pitää tiukentaa kevään aikana ja töitäkin pitää tehdä. Mutta mielestäni se on sen arvoista. Kivaa päästä pitkästä aikaa tyttöjen kanssa reissaamaan ja katsastelemaan maailmaa eri kantilta.
Päätin tehdä valmiiksi keskeneräisen juhlamekkoni maalishäitä varten... se onkin ensimmäinen säästötoimenpiteeni. Mekko vaatii hieman paneutumista, mutta uskon, että siitä tulee oikein nätti. Helman piti alkuperäisten suunnitelmien mukaan olla pallohelma, mutta purin sen pois ja teen helmasta tavallisen, jollain kivalla jujulla. Yläosa on hihaton ja rinnan alle laitan jonkin kauniin nauhan. Näillä suunnitelmilla mennään, katsotaan mitä tuleman pitää ;)
Ja ajattelin tehdä myös korut itse. Mekko on luumunviolettia kangasta, joten täytyy suunnitella siihen sopivat asusteet. Tässä onkin minulle nyt mukava projekti opparin rinnalle, joten saa välillä suunnitella muutakin kuin ainaisia koulujuttuja.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oi, upeat nuo kyyhkykorvikset. Laitatko Etsyyn myyntiin?
-elli-

Merja kirjoitti...

Mekosta tulee varmasti kaunis! Ja Lontoo, oi siinä on mitä odottaa..

Ninuska kirjoitti...

Elli: Laitan uusia korviksia Etsyyn vielä tämän päivän aikana... eli myös kyyhkyset löytyvät sieltä :)

Merja: Mukava "nähdä" sinua täällä pitkästä aikaa! Mekko meinaa vähän jänskättää, kun olen niin epävarma vaatteita ommellessa. Ja Lontoo... näin matkasta jo unta ;)

Jos on kokemuksia kaupungista, otan mielelläni vinkkejä vastaan hyvistä käyntikohteista... museot, kahvilat ja putiikit :)

Anonyymi kirjoitti...

Upeita kuvia ja ihastuttava tunnelma blogissasi. Tämä oli todellinen löytö..
hanna-maija

Ninuska kirjoitti...

Hanna-Maija: Mukava kuulla, että pidit näkemästäsi. Ja tervetuloa uudelleen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...