Sivut

8.2.2010

Hyvä päivä
Tänään oli hyvä päivä. Olen nyt viimeistellyt asuntomessuille tulevaa Puolukkapolku-ryijyä. Iso urakka alkaa olla päätöksessään ja korjailen hieman väriliukumia luonnosta vastaavaksi. Hidasta hommaahan se on ja sormenpäät ovat hellänä neulaamisesta. Haluan kuitenkin olla täysin tyytyväinen suunnittelemaani ryijyyn. Myös opinnäytetyön kadoksissa ollut luonnosteluinto on palautumassa. Sain tehtyä uusia luonnoksia ja pääsen pian jatkamaan kokeilujen parissa.
Korjautin tänään myös tanssikenkiä suutarilla häitä varten. Valmistelin uutta painoseulaa ja uusia painokuvioita. Tein vähän ystävänpäiväkortteja. Ostin vihreää teetä ja uuden kimpun tulppaaneja tuomaan keväistä tunnelmaa kotiin.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana hylly!
-elli-

Anonyymi kirjoitti...

Moikkis!

Sullahan on ollut todella hyvä päivä ja olet saanut vaikka mitä aikaiseksi! Mulla oli tänään kuosi- ja leikitä Mattia -päivä :D
Toivottavasti nyt on parempi onni painoseulan kanssa kuin viimeksi. Huomenissa varmaan nähdään taas, joten sittenpä saa vaihtaa kuulumisia enempi:) ja Mahtavia kuvia taas..!

Nähdään!
-Outi-

Ninuska kirjoitti...

Elli: Kiitos. Hylly on isän tekemä ja minulla kaksi samanlaista. Tykkään itsekin :)

Outi: Toivotaan, että tämä seula onnistuisi kerralla. Ajattelin kokeilla ihan perinteisesti yön yli kuivattaen. Mutta nähdään huomenna, minut löytää kutomosta :)

studio-sirkkis kirjoitti...

Ihana päivä sinulla ja työniloa. Jatka ja ahkeroi ja kiitos taas kauniista kuvista sivullasi.

ElsaIlona kirjoitti...

Omppukannuasi vähän kadehdin... Mutta en kuitenkaan liikaa, sillä se sopii suloiselle hyllylle kuin nenä päähän. :)

Ninuska kirjoitti...

Studio-sirkkis: Kiitos jälleen kannustavista sanoistasi :)

Elsailona: Muistelen, että olet aiemminkin ihastellut omppu-kannuani. Se on perintökannu ja sillä on paljon tunnearvoa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...