Sivut

17.2.2010

Pitsiä

Sain pitkästä aikaa tehtyä painoseulan, joka onnistui hyvin... nyt on taas käytössä oikeat aineet ja tekniikka. Olen jo kauan haaveillut tuunaavani hameita ja mekkosia pitsiliinoilla, joihin vinkin sain ystäväni juhlamekosta. Vein idean kuitenkin eteenpäin ja päätin tehdä pitsi- ja kakkuliinoista painokuvioita, joita voin painaa uudestaan ja uudestaan kankaalle.
Ensimmäiset niistä pääsivät koristamaan siis kirppismekkoni helmaa ja sommittelin kuviot todella vapaasti. Painoin ruskealle pellavalle valkoisia sekä vaaleanpunaisia pitsejä. Mukaan laitoin myös yhden ihkaoikean kirppisliinan.

16 kommenttia:

ullapulla kirjoitti...

en olisi huomannut että yhtä lukuunottamatta kaikki pitsiliinat onkin painettuja! =)

Soile kirjoitti...

Voi iso huokaus miten ovat nättejä!

Matroskin kirjoitti...

Oi, hurjan ihana idea! Tosi nätti hame.

Leena kirjoitti...

Ihanuuksia :)

Anne kirjoitti...

Ihana, ihana, ihana!

Sini kirjoitti...

Kaunista! Pitsit ovat ihania joka paikassa...

Anna-Kaisa kirjoitti...

Aivan mielettömän hauska ja kaunis idea. Ihastuin heti ensimmäiseen kuvaan ja selasin äkkiä alaspäin, että oletko itse virkannut pitsit. Piti katsoa kuvat uudestaan, kun selvisi, että kaikki eivät olekaan langasta :)

Kädenjäljet kirjoitti...

Hyvin onnistunut painojälki. Tekisi mieli "varastaa" idea.

Ninuska kirjoitti...

Heippa kaikille! Painojälki todella muistuttaa oikeaa pitsiliinaa. Jopa meidän äiti luuli niitä oikeaksi nähtyää mekon.

Kädenjäljet: Ole hyvä vaan. Olen itsekin nähnyt joskus painettuja pitsejä, joten idea ei ole alunperin minun. Vinkkejähän täällä esitellään ;)

studio-sirkkis kirjoitti...

Voi että on hyvää painojälkeä. Luulin ,että ovat kaikki pitsiliinoja ennenkuin kerroit.Noissa olisi ideaa ruokaliinoihin ja tabletteihin. Taas oli mukava ideaylläri.

Thilda kirjoitti...

Jo on kaunista! Itsekin haluaisin jo painojuttuja ja kutomista harrastaa, mutta tuo työhuone pirulainen on aivan tuhannen kaaoksessa. Menee ainakin syksyyn. Minkälaista valotuslamppua käytät?

Ninuska kirjoitti...

Thilda: Minulla on vielä mahdollisuus valottaa seulat koulun pimiössä. Meillä on käytössä Emo-tuotannon valotuslamput. Toivotaan, että sinäkin pääset pian harrastamaan :)

HennaJ kirjoitti...

Ihania!

Inka kirjoitti...

Aivan ihana! Kyllä sinä sitten olet taitava :)

Anonyymi kirjoitti...

Siis aivan mahtavia juttuja...jäin heti koukkuun näihin ja nuo pitsit-olen aivan heikkona pitseihin ja nyt tuli kirppisreissu....sormet rupes syyhyämään,ei muuta kun hommiin...kiitos ideoista!-sanna-

Regret kirjoitti...

Vau. Kylläpä on ihanan näköisiä yksityiskohia <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...