Sivut

10.5.2010

Kassikimara

Päätin, etten saa lannistua. Jos työtilanne ei ole minulle nyt suotuisa, niin kyllä tekijälle jossain vaiheessa töitä löytyy. Asumisjärjestelyt ovat näin ollen väliaikaiset, mutta mikä tärkeintä, saan itselleni viimein työhuoneen. Paikan, jonne voin järjestellä kaikki kankaani ja muut tilpehöörit. Ja ompelukone sekä saumuri ovat koko ajan työpöydällä valmiudessa. Saan tapetoida hieman seinää sekä uusia hyllyjä kirjoilleni on työnalla. Ylipäänsä saan levittäytyä ompelu- ja käsityötarvikkeineni ihan sydämeni kyllyydestä ja uskon, että se lisää innostusta tekemiseen.
Näistä suunnitelmista hullaantuneena etsin jo kesäisiä kankaitani työnalle ja ompelin kolme kesäkassia. Nämä tulevat myyntiin Etsy-kauppaani heti, kun saan muokattua kuvat. Tietenkin näitä saa tiedustella myös sähköpostitse, jos oikein tekee omaksi mieli. Ja tulen tekemään näitä lisää... uniikkikappaleita kangasaarteistani sekä sellaisia, joita on mahdollisuus saada useampi. Kankaanpainantainnostus on hieman hiipunut, mutta kaappi pursuaa niin kierrätyskankaita kuin raikkaita uutuuksiakin. Joten eiköhän niistä synny ihanuuksia kesäkotiin ja asusteita kesäpäiviä varten :)

14 kommenttia:

studio-sirkkis kirjoitti...

Ihanaa kun on taistelutahto noussut. Kun yksi ovi sulkeutuu niin jossain sinulle uusi aukeaa. Ihania kassejaja kivat väritkin vaan ei ihan noissa ollut mun juttua , siispä odottelen toisia versioita.

Anonyymi kirjoitti...

Voi kääks taas sinua, mitä oletkaan tehnyt!!!! Ihan mielettömiä ja niin siististä olet ommellut. Olet kyllä taitava, joten et varmasti jää lehdelle soittelemaan. Haluan varmasti yhden :)
-elli-

Anne kirjoitti...

Aivan ihania! Kauniit väriyhdistelmät.

Anonyymi kirjoitti...

Olisko sulla mahkuja olla Kuopion torilla tai Savonlinnassa oopperajuhlien aikaan. Itse monesti olen miettinyt, että siellä raha vaihtaa omistajaa. En ajattele nyt tietenkään mitään pysyvää, vaan jotain väliaikaista seikkailua käsityöläishengessä, vai onko se ammattilaiselle huono ajatus?

Anna-Kaisa kirjoitti...

Mahtavaa, että taistelutahto on nousussa. Aivan älyttömän kauniita ja pirteitä kasseja oot tehny! Ovatko kaavat ihan omasta päästä?

Regret kirjoitti...

Vau. Hienoja kasseja oot taas tehny :) Paljonko pidät noilla hintaa? Joku uusi kassi kesäksi voisi olla ihan kiva..

Ninuska kirjoitti...

Studio-sirkkis: Niin, ei tässä passaa jäädä kohtaloon itkemään, vaikka välillä pitääkin itkeä. Mutta eiköhän tässä jossain pääse leivän syrjään kiinni ;)

Elli: Kiva. Sinä kävitkin mielessäni, kun tein näitä.

Anne: Kiitos! Kesään kuuluvat raikkaat värit, eikös.

Anonyymi: Kiitos vinkistä! Ja oikein varteenotettava idea. Meillä onkin kaveriporukassa hautumassa idea myyntipöydästä Kuopion satamassa. Varsinkin, kun on asuntomessukesä :)

Anna-Kaisa: Kassi on ihan ikioma malli. Se on pikkuhiljaa kehittynyt vuosien mittaan. Tekemällä oppii. Nyt viimeistelin sen niin, että osaan ommella siihen vuorikankaan. Ja mittasuhteet alkavat olla sopusuhtaiset.

Regret: Mukava kuulla, että sinäkin pidät kasseistani. Hinnaksi ajattelin 40 euroa (+postimaksu), mikä on mielestäni kohtuullinen käsintehdylle kassille. Vai miltä hinta kuulostaa?

Soile kirjoitti...

Aivan ihania pikku väskyjä, herkullisia!

Jenni kirjoitti...

Aivan mahtavia väriherkkukasseja!! Ja oikeassa olet, sinä olet niin hyvä tekijä, että kyllä se työpaikka löytyy!! :) Pitäisi kyllä itsekin kokeilla enemmän noita nauhoja kasseissa, niitä kun pursuaa varastoissa vähän liikaakin..

juuli kirjoitti...

Valtavan söpöjä kasseja, ja niin herkullisissa väreissä kaikki että olisi vaikeaa valita sitä kauneinta.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana tuo pinkki/vaaleansininen. Ei liian lälly, mutta kuitenkin vähän (kukkakangas!)
Tuon haluan itselleni. t. Päivis

Lotta kirjoitti...

Voi miten ihania kasseja! Huoh. Itekkin oon miettiny oman Etsy-puodin perustamista, mutta tuskin meistä kilpailijoita tulis. Mulla tulee olemaan niin paljon yksinkertasempaa, helpompaa ja pienempää tuotetta :). Ehkä. Mutta ihailuni joka tapauksessa! :)

Ninuska kirjoitti...

Soile: Ihana sana tuo väsky ;)

Jenni: Minun piti käydä ihan nauhaostoksilla, koska minulla ei ollutkaan perusnauhoja. Olen ilmeisesti käyttänyt ne johonkin :)

Juuli: Olen samaa mieltä. Kaikilla kasseilla on jotenkin oma luonne.

Päivis: Se on kyllä hurjan söpö, muttei liian. Laita ihmeessä sähköpostia, jos kiinnostaa. Se kassi odotteleekin vielä uutta omistajaa. En ole ehtinyt vielä Etsyyn päivittelemään, kun muutto ja puutarhahommat ovat vieneet ajan.

Lotta: Ehdottomasti vaan kauppaa pystyyn! Etsy on helppo ja turvallinen. Minun kauppa on päässyt hieman retuperälle, kun ei ole ollut oikein aikaa päivitellä uusia tuotteita. Mutta siinä Etsyn hyvä puoli juuri onkin, että puotia voi päivittää omaan tahtiin :)

Marika kirjoitti...

Voi miten ihania kasseja! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...