Sivut

24.5.2010

Onnenpotku

(tuuletusta ja hyppelyä) Sain tänään töitä!! Kuinka käsittämätöntä, miten asiat järjestyvät ja vielä oikealla ajalla. Ystävän toimesta sain tietää tästä työpaikasta ja se on kuin luotu minulle. Työ löytyi kotipaikkakunnalta ja näillä näkymin töitä saattaa riittää reiluksi vuodeksi. Moni palikka loksahti kohdalleen ja asiat järjestyvät sittenkin pikkuhiljaa. Olen niin innoissani ja onnellinen tästä työstä. Nyt voin mennä perjantaina rintarottingilla lunastamaan tekstiilimuotoilijan todistuksen, sillä minulla on tulevaisuus.
Viikonloppuna virkkuukoukku viuhui. Viimeistelin hengarini ja aika suloiset niistä tuli. Myös tyynybuumi jatkuu, sillä ihastuin myös Dottien tyynyyn ja omanlainen versio oli tietenkin saatava. Ja ehkäpä useampi, eri väriversioin. Edellinen virkattu tyyny on vielä hiukkasen kesken, sillä lappusten yhdistäminen ei oikein onnistunut. Pitäisi siis purkaa ja se homma ei oikein innosta. Mutta päätin, että siitä ainakaan ei tule ikuisuusprojektia.

18 kommenttia:

Ilona kirjoitti...

Oi että, loistavaa!

Onnittelut, sekä tekstiilimuotoilijan papereista että työpaikasta!

Ellimelli kirjoitti...

Onnittelut! Hieno uutinen!

Outi kirjoitti...

Miten hienoja uutisia! Onneksi olkoon tulevaisuudelle! Mukava kuulla kaikesta tuosta. Ja tuo Dottie Angel on ihan velho. Ispiraatiota riittää jaettavaksi asti. Sinunkin tyynystäsi on tulossa upea.

Rimpsukaisa kirjoitti...

Onnittelut valmistumisesta ja töistä!Mielenkiinnolla seurailen tekeleitäsi täällä,toivoen itsekin osaavani,ei vaan kärsivällisyys ja avaruudellinen hahmotuskyky riitä edes ohjeista lukemalla..

Lotta kirjoitti...

Voi jee! Onneks olkoon!

Maija kirjoitti...

Onneksi olkoon!
Ihania virkkauksia.

HIIRIEMO kirjoitti...

Asioilla on ihmeellinen taipumus järjestyä! Onnea!

Paula kirjoitti...

Onnea valmistumisesta ja työpaikasta! Hieno uutinen!

Elsa kirjoitti...

Onnea valmistumisen ja asioiden järjestymisen johdosta! Tulevaisuus on sinun!

Regret kirjoitti...

Onnittelut!

Anne kirjoitti...

Onnea! :)

Satu kirjoitti...

Onnea työpaikan johdosta :)
Herkullisen näköinen tyynynpäällinen.

Ninuska kirjoitti...

Heippa kaikille ja kiitos onnitteluista! Olen vieläkin ihan onnesta soikeana.. hih. En olisi ikinä uskonut, että minulla olisi näin hyvä tuuri tällaisessa työllisyystilanteessa.

Outi: Dottie Angel... sanat eivät riitä kertomaan miten inspiroiva ja mahtava tekijä hän on. Olen todellinen fani ;)

studio-sirkkis kirjoitti...

Kirjoitin kun ovi sulkeutuu ja uusi avautuu ja niin siis kävi. Onnea menestystä ja hiukkasen jo vaikutusvaltaakin. Ihanaa tyynyä teet ja nuo henkari virkkuut ovat ihku ihanii.

Kirsikka kirjoitti...

Onnittelut täältäkin, niin niillä asioilla on tapana vain järjestyä ;) Ihailin tuolla alempana noita kauniita kangaspinoja, niin siististi ja ihanan väljästi järjestettynä. Todella houkuttelevat suunnittelemaan uusia ompeluksia.

Thilda kirjoitti...

Voi miten hyvältä kuulostaa! Onnea sinulle! :)

Heidi kirjoitti...

IHANAA, Onnea ihan hirmuisesti!

Heidi

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja virkkauksia! Voisiko tuosta henkarivirkkuusta saada ohjetta?!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...