Sivut

27.8.2010

Pilvi

Olen tänä syksynä haaveillut huivista, joka olisi unelman kevyt. Semmoinen ohuesta langasta neulottu, mutta harva sidoksinen. Huivi, jonka saisi kiedottua useaan kertaan kaulanympärille ikään kuin pilveksi.
Ensimmäinen neulomusurakka on valmis. Enää vain liivin höyrytys ja kappaleiden yhdistäminen, jonka teen huomenna. Niinpä minulla oli lupa mennä lankahyllylle hiplailemaan ja valitsemaan jotain uutta lankaa seuraavaan projektiin. Valitsin Pilvi-huiviani varten Sublimen Kid Mohair Blend -langan ja kaveriksi puikot nro 10... ihanan ylellinen pörrölanka! Väri on yllättäin taas harmaa, vaikka himoitsin kovasti vaaleaa savunsinistä. Tämä harmaa on kuitenkin helpommin yhdisteltävissä minun garderoopiini.
Sain tartutettua neulomusinnostuksen myös ompelija-ystävääni ja tänä iltana meillä onkin ollut neulontapiiri, jossa molemmat ovat aloittaneet uusia kaulaliinojaan. Pilvi-huivi valmistuu helposti ja nopsaan ainaoikeasta neuleesta ja harva sidos tekee huivista juuri niin unelman keveän kuin olin haaveillutkin. Minulla on sitten Lontoon reissulle mukaan jotain lämmintä, jos vaikka kelit ovatkin vilpoisat.

3 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Tosi ihana ja keveä tulee varmaan siitä huivista. Itsekin pitäisi taas keksiä joku kiva käsityö, neliöt kun ei innosta..

Tuula kirjoitti...

Hei Ninuska!
Toivottavasti olet pelastava enkelini?
Eksyin sivuillesi ja kas, löysin
29.11.2007 postaamasi patalapun kuvan. Äitini on kaiholla muistanut ko. lappua ja etsinyt ohjetta, mutta tuloksetta. Eihän sinulla sattuisi olemaan ohjetta, voisin tehdä äidilleni joululahjaksi ja yllättää totaalisesti. E-mail osoitteeni on tuulatahvanainen miukumauku hotmail.com

Kiitokset etukäteen terkuin Tuula

Ninuska kirjoitti...

Jenni: Huivista tulee ihana! Selailehan japanilaisia kirjoja, jospa sieltä löytyy inspistä. Laitan sinulle pipon ohjeenkin pian tulemaan, niin pääset lankaostoksille :)

Tuula: Laitoin sinulle juuri sähköpostia :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...