Sivut

17.8.2010

Puikoissa

Olen aina ollut virkkaaja-tyyppiä. Siinä tarvitsee vain pyöritellä yhtä silmukkaa ja homma pysyy suurinpiirtein hanskassa. Neulomisen haasteena olen kokenut ne monet silmukat, joista vähintään yksi on aina karkuteillä. Jotenkin se ei ole ollut se minun juttuni. Mutta niin vain ovat muutoksen tuulet pyyhkäisseet tätäkin periaatetta, ja olen nyt istunut illat neulepuikot viuhuen. Syynä tähän lienee useat neulelehdet, joita olen viime aikoina selaillut. Ne pursuilevat kauniita neulottuja paitoja, boleroita ja huiveja. Ihania syysjuttuja! Ja mitenpä muuten sellaisen omaksi saa kuin tarttumalla itse puikkoihin.
Näin ollen aloitin ensimmäisen urakan ihan helposta ohjeesta... neuleliivistä, jossa etuosa menee ristiin. Tarvitsee neuloa vain perus-joustinneuletta. Langaksi valitsin ihan tylsästi Seitsemän veljestä ja vieläpä harmaana, mutta ajattelin, että sitä voi kivasti yhdistellä muihin syysväreihin. Tämän liivin valmistuttua minulla on lupa siirtyä kaikkiin inspiroiviin lankaihanuuksiin, mutta ensin minun on todistettava itselleni, että osaan/maltan neuloa aloittamani tekoset valmiiksi. Tämän projektin jälkeen haaveissa olisi vielä palmikkoliivi, kaulahuivi... ja tiedä vielä mihin sitä innostuu.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva malli.
Mistä lehdestä bongasit sen ?

Neulomisen iloa!

t.Leena ja Kisut

Anonyymi kirjoitti...

Äärettömän ihania valokuvia, jälleen! Tsemppiä neulomusprojektiisi :-)
-elli-

-iinu- kirjoitti...

Hyvä, hyvä!
Neule näyttää ihanalta on varmasti juuri sellainen sinun tyylinen..ja harmaa on ihan ehdoton syysväri. Aina. Piste. :)

Jenni kirjoitti...

Hei hyvin pyyhkii :) Itse ostin valkoista puuvillalankaa isoäidinneliöihin - yhden olen saanut tehtyä niiden aikasempien lisäksi! Tästä lähtee. Tilasin myös Iinulta ihkuja kankaita ja nauhaa, että innostun taas ompelemaan. Ja tyttöjen kanssa ollaan varaamassa pöytää Kuopiohallin joulumyyjäisiin :) Pitää alkaa suunnitella sinne tuotteita. Soittele vaikka kun sulla on vapaata :)

Outi kirjoitti...

tsemppiä koitokseen!

Ninuska kirjoitti...

Leena ja Kisut: Olinpas minä hölmö, kun unohdin lehden mainita. Eli semmoinen tekstiiliteollisuuden kautta ilmestyvä Sandnesgarnin lehti kuin Sandnes / Tema 18 ung mix. Alkuperäinen lehti on norjalainen. Sama ohje on ilmeisesti ilmestynyt viime talvena jossain suomalaisessakin lehdessä, kuten Modassa.

Elli: Kiitos, tsemppiä tarvitaan. Neulomus on jo hyvällä mallilla.

Iinu: Harmaa on niin minun väri ja onneksi syksyäkin, joten edes vähän muodissa mennään. Ja mallikin ihan minua.

Jenni: Hyvältä kuulostaa... syksy tuo tullessaan inspiraation tuulia. Ja Iinun kankaat ovat niiiiin ihania ;)

Outi: Pidä mulle peukkuja, että onnistun, jotta inspis säilyy :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...