Sivut

14.9.2010

Matkan varrelta


Paddington Station - Hyde Park - Marble Arch - Oxford Street - Piccadilly Circus - Leicester Square - Nelson's Colum - Houses of Parliament - Big Ben - London Eye - Buckingham Palace - Kings Gross - Nothing Hill - Toast -kauppa - Portobello Road - Harrods - Victoria & Albert Museum - Cath Kidston -kauppa - Thames - Tate Britain - Old Bond Street ja paljon muuta.
Neljä päivää ja noin 60 kilometriä kävelyä. Hyvät kengät olivat tarpeen, sillä paljon on nähty. Lontoon matka oli oikein onnistunut ja siitä jäi paljon hyviä muistoja. Sateenvarjoakaan ei tarvittu kuin viitisen minuuttia. Tuliaisina kassissa mm. hyvää teetä ja uusi neuletakki.

12 kommenttia:

tiinamaria kirjoitti...

Ja tämä kirjoitus ei yhtään helpottanut Lontoon matkakuumettani ;) Kevättalven lyhyen visiitin jälkeen olen koko ajan tahtonut takaisin. Niin paljon jäi näkemättä ja kokematta...

Jenni kirjoitti...

Tervetuloa takaisin! Mahtavia kuvia ja varmaan mahtireissukin :) Ja hyvä ilmakin näytti olevan kuvissa, ihania nuo värilliset talot tuolla.

sirkkis kirjoitti...

Ihania kuvia ja matkasi oli varmaan onnistunut. Miten sinun kissi suhtautui poissa oloosi ?

jonna kirjoitti...

Ihanaa, että pääsitte matkaan viime kevään pettymyksen jälkeen! Lontoo on mahtava kaupunki, sinne täytyy taas jossain vaiheessa päästä.

Ninuska kirjoitti...

Tiinamaria: Joo, eihän sitä Lontoota yhdellä reissulla ehdi nähdä. Mekin keskityimme nyt Thamesin länsipuolelle... ja toisella kerralla sitten lisää.

Jenni: Kiitos. Reissu oli todella huippu. Värillisen talot ovat juuri Portobello Roadilta.

Sirkkis: Kissa on vähän kiukutellut minulle nyt parin päivän ajan... vähän kuin teini-ikäinen. Mutta muuten poissaolo ei vaikuttanut nti I:n päivärutiineihin.

Jonna: Toivottavasti, niin sinä kuin minäkin, pääsisi sinne uudelleen.

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Ihanaa!!! Olen itsekin lähdössä Lontooseen marraskuussa... Missä tarkalleen se Cath Kidstonin kauppa sijaitsee?

Kiitos vinkistä!

Terveisin, Titi

Ninuska kirjoitti...

Titi: Cath Kidston kaupan osoite on 322 King's Road ja se sijaitsee Chelsean kaupunginosassa :)

Anonyymi kirjoitti...

Ah rakastan Portobello Roadia :) viimeeksi markkinoilta tarttui mukaan vanha silkkihuivi ja kadun tiekyltti, joka muistuttaa seinällä reissusta. Toastin liikkeessä olisi kyllä ihanaa (ja turmiollista) käydä!

Thilda kirjoitti...

Oijoi kun kuulosta houkuttelevalta! Ikävä Lontooseen vahvistuu taas! Olitteko Paddingtonilla hotellissa? Me olimme ja tyytyväisiä olimme kaikin puolin. Lyhyt matka vaikka kävellä keskustaankin.

Anonyymi kirjoitti...

Moikkis!

Kauniita maisemia ja yksityiskohtia oot taas kuvaillu, varmasti oli ihana reissu! :) Olisihan se muksaa päästä ulkomaille tuulettumaan, mut näytähän joskus lisää kuvia, niin pääsee sitten edes mielikuvitusmatkalle.. ;D

Täällä jatkuu työttömän arki.. :)
-Outi-

Ninuska kirjoitti...

Minsdesing: Portobello Roadilla oli kyllä paljon näkemistä. Toastin kuvastoja olen aina hullaantuneena selaillut ja ihastellut, joten oli mielenkiintoista piipahtaa sellaisessa kaupassa. Kauppa oli ehkä hieman oli pettymys, mutta jatkan silti kuvastojen ihanilla kuvilla tunnelmointia.

Thilda: Meidän pikkuhotelli oli n. 10 minuutin kävelymatkan päässä Paddingtonin asemalta... mutta oikein mukava sekin. Olimme hyvin tyytyväisiä.

Outi: Tottakai joskus katellaan kuvia lisää yhdessä. Toivottavasti sinullakin työtilanne parantuu ja pääset itsekin matkustelemaan. Näemme piakkoin!

Anonyymi kirjoitti...

Woah! I'm really digging the template/theme of this website. It's simple, yet
effective. A lot of times it's challenging to get that "perfect balance" between user friendliness and visual appearance. I must say you have done a excellent job with this. In addition, the blog loads super quick for me on Firefox. Excellent Blog!

Feel free to surf to my homepage: frame football shirt yourself
Also see my webpage :: jerseyshop

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...