Sivut

6.10.2010

Memento in Midnight


Uusin ihastukseni on tummansininen väri. Se on hiipinyt pikkuhiljaa elämääni aloittaen kangashankinnoista, langoista ja viimeisin on villakangastakki. Pitkän aikaa sininen oli pannassa, koska jossain vaiheessa siihen tuli yliannostus. Taisi olla farkkuaikaa, kun kaikki Iittalan astiatkin piti hommata koboltinsinisenä. Nyt kuitenkin innostuin tilaamaan Etsystä Amy Butlerin kangasta nimeltään Memento in Midnight. En vain vielä tiedä mitä tästä folkkis-henkisestä kankaasta syntyy… koristetyynyjä vaiko mekko. Mutta pidän kovin sen sävyistä.
Löysin pienen tihulaisen teekupiltani. Karhealla kielellään se lipitti jäähtynyttä Kissan päivät -teetä. Sama tyyppi kulkee myös nimellä Inkerin siivousapu.

4 kommenttia:

sirkkis kirjoitti...

Sinun teessä oli Inkerille sopiva maku ja lämpö. Haluaa samaistua emäntäänsä ja siksi tulee samalle kupille. Ihana kangas josta tulee mitä vain ihanaa ♥

Matroskin kirjoitti...

Olen kuolannut samaa kangasta Etsystä, se on ihanan slaavilainen.

Ninuska kirjoitti...

Sirkkis: Kissaneiti tosiaankin haluaa kokeilla kaikkea samaa mitä emäntäkin. Luulenpa, että teekupilla houkutteli enemmän maidon maku kuin vihreä tee.

Matroskin: Mukava "kuulla" sinustakin pitkästä aikaa. Itse näin samaisen kankaan eräällä käsityö-valokuvasivustolla ja etsin sen heti käsiini Etsystä. Vahvasti olen kallistumassa mekko-vaihtoehtoon... eikös tulisikin ihana :)

Anonyymi kirjoitti...

Huokaus.. mikä sinisen suora!
-elli-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...