Sivut

1.12.2010

Jouluinen kranssi

Tein muutamia katajakransseja ovikoristeiksi. Keräsin katajat jo sulan aikana talteen ja viimein oli aikaa istahtaa sitomaan näitä perinteisiä joulukoristeita. Käytin kranssin pohjaan kieputettua sanomalehteä ja sidoin katajat pieninä nippuina ohuella rautalangalla. Koristeet ovat Tiimarin valikoimista, mutta laitoin mukaan itsemaalattuja käpyjä. Sain jo yhden onnelliseksi, kun vein lahjaksi tällaisen joulutuliaisen.

Nyt on aika laittaa arvonta päätökseen. Suoritin arpomisen perinteiseen tapaan paperilappusilla ja mukana oli tietenkin Nti Samettitassu virallisena valvojana. Onnetar suosi tänään Hannahia blogista Lehmuskujalla. Lähetä Hannah sähköpostilla osoitteesi, niin laitan sinulle paketin pikimiten postiin. Kiitos kaunis kaikille osallistujille!

5 kommenttia:

Lilli kirjoitti...

Voi miten kaunis kranssi! Kuulostaa aika helpolta rungolta tuo sanomalehti, voisi itsekin kokeilla...

Ninuska kirjoitti...

Kokeilin itsekin ensimmäistä kertaa sanomalehteä kranssinpohjaksi... aika näppärä. Katajakranssi on kuitenkin vain yhden talven koriste, niin sen voi huoletta laittaa kompostiin tai polttaa halkojen seassa keväämmällä. Koristeet ajattelin säästää myös ensi talveksi.

Hannah kirjoitti...

Onnettaren suosima Hannah kiittää ja kumartaa suloisesta yllätyksestä!

Blogisi on ihanainen, estetiikkaa, ja inspiraatiota tulvillaan!
Levollista adventtiaikaa♥

Anonyymi kirjoitti...

Kranssi näyttää todella kauniilta. Kyllä mää mieluusti ottaisin tuommoisen omaan oveenikin :)

-elli-

Jutta kirjoitti...

Tosi suloiset punatulkut kranssissa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...