Sivut

11.12.2010

Kuin karkkikaupassa

Joulukuun alku on mennyt työkiireiden parissa. Mutta miellyttävissä sellaisissa. On ollut oikein mukava palata vanhaan työhön. Pikkaisen on pitänyt asioita pinnistellä muistin sopukoista, mutta siellähän ne ovat olleet hyvässä tallessa... kuin en olisi ollut lainkaan poissa. Myös näitä työkavereita olen kaivannut, siispä oikein mukava talvi on tiedossa.
Huomaan, että minun joulusta on tulossa aika karkkimainen. Ei suinkaan sillä, että olisin ahminut suklaakonvehteja. Vaan kankaat, joita olen valinnut ompeluksiini, ovat herkullisen värisiä. Punaisen, valkoisen ja vaaleanpunaisen yhdistelmät ovat kaikkein houkuttelevimpia. Tein pari Tilda-luistinta joulusukiksi. Leikkasin itse myös luistimen terät vanerista kuviosahalla. Näihinkin valitsin kankaat, jotka ovat kuin suoraan karkkikaupan hyllyltä. Ja joulun kruunaa tietenkin siivouksen jälkeen puhtaalle lattialle levitetty vadelmainen matto.

5 kommenttia:

marianne kirjoitti...

Samaa luistinta olen tilda ohjeissa ihaillut. Toteuttamatta se vaan vielä on, kun ei omassa huoneistossa ole tullut sahailtua. Mitä välineitä tarvitsit terän tekemiseen?

Mökö kirjoitti...

Ihania värejä teidän joulussa! :)

Ninuska kirjoitti...

Hei Marianne! Minulla on ollut jo vuosia semmoinen lehtisaha, joka asennetaan pöytään kiinni. Olen tehnyt aikoinaan paljon joulukoristeita vanerista, joten se on siihen tarkoitukseen mainio... kookas ja äänekäs kylläkin.

Mutta Tildalta löytyy luistimenteriä myös valmiina. Ainakin Pikku Iidan Puoti myy niitä ja tietenkin muut jälleenmyyjät. Tässä linkki Pikku Iidalle: http://www.pikkuiidanpuoti.fi/tilda-luistinterat-p-970.html

Ninuska kirjoitti...

Mökö: Juu, ihan huomaamatta nämä värit ovat nyt hiipineet meille. Mutta minusta ne sopivat perinteiseen jouluun oikein mainiosti.

marianne kirjoitti...

Hei, kiitos vinkistä. Muutama viikko sitten tutkin montakin nettikauppaa, jotka myyvät tilda kankaita ja tarvikkeita, mutta omaan silmään ei nämä osuneet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...