Sivut

28.1.2011

Kirjoneulelapaset





Kirjoneuleet... juu, ne ovat nyt mielestäni kuuminta hottia. Tahtoisin pipoa, lapasta, paitaa ja sukkia. Kaikkea kivaa, mitä neuloa saattaa. No, tietenkään minä tumpeloneuloja tällaisia osaa, mutta onneksi on ihana äiti.

Tein taas löytöjä kirjaston aarteistosta ja se on Eva Maria Lesznerin Kirjokintaita ja -myssyjä kirjanen vuodelta 1982. Kirja sisältää toinen toistaan ihanampaa ohjetta kauniisin kirjoneulelapasiin. Tällaiset valmistuivat ensimmäisenä. Puna-valkoisena. Ja mielellään otamme lisää ohjeita vastaan. Jos sinulta löytyy ohje mielestäsi maailmaan kauneimpiin kirjoneulelapasiin tai -sukkiin kuvalla ja mallipiirroksella, olisin kiitollinen, jos haluat jakaa sen meillekin. Ohjeita, linkkejä ja vinkkejä voi lähettää minulle myös sähköpostilla.

9 kommenttia:

Flikka kirjoitti...

Hienot lapaset! Oon itekin tehny siitä Leznerin kirjasta yhet lapaset. Ullaneuleesta löytyvät Egyptiläislapaset sain just valmiiksi, siinä on kans kiva malli.

sirkkis kirjoitti...

Tosi kaunis kirjonta lapanen. Minä olen kirjo kutonut aikoinaan paljon Norjalaisia paitoja. Muutamat jussipaidan vain nukenkokoa. Katso Blogista Neulova Narttu.blogspot. Siellä on upeita kirjonta neuleita ja hän jakaa myös ohjeita.

Pikkis kirjoitti...

Aivan ihanat! Oon niin kateellinen kaikille jotka taidon osaa!! Pitäis varmaan itsekkin ottaa puikko kauniiseen käteen ja yrittää! Mutta niin hassulta kuin se kuulostaakin, en uskalla... Ehkä joskus...
Dropsilta löytyy useita kauniita kirjoneulelapasia, -sormikkaita ja -sukkia, mutta ehkä nämä ovat omat lempparini:
http://www.garnstudio.com/lang/fi/visoppskrift.php?d_nr=116&d_id=54&lang=fi

Nonna kirjoitti...

Ihanat lapaset ja todella kaunis kuvasarja!

Mukavaa viikonloppua!

Ninuska kirjoitti...

Flikka: Egyptiläislapasia olen katsonut usempaan otteeseen, että ne on kivat... mutta pidän erityisesti noista Leznerin kirjan perinteisistä malleista.

Sirkkis: Soilen ohjeet ja tekemiset Neulovassa nartussa ovat kyllä todella mielettömiä. Seuraan ihan säännöllisesti.

Pikkis: Kiitos vinkistä ja linkistä. Pitäisi itsekin tutustua tarkemmin tuohon Dropsin tarjontaan. Löysin sieltä kerran ohjeen ihastuttaviin Ystävänpäivä sukkiin sekä sydän-patalappuun.

Nonna: Kiitos!

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Oletko tutustunut Mary Oljen kirjaan Kirjokinttaista kauneimmat.Siitä löytyy vanhoja perinnemalleja,omasta mielestäni todella kauniita. Mary Oljen kirjat ylipäätään ovat täynnä huikean kauniita käsitöitä.

Ninuska kirjoitti...

Hei Anonyymi: Kiitos vinkistäsi! Itseasiassa minulla oli kyseinen kirja lainassa ja sain siitä monta vinkkiä. Nyt alkaa jo olla ohjeita yhdelle talvelle :)

Ingi kirjoitti...

Kauniit! Punavalkoinen on minunkin makuun.

Anonyymi kirjoitti...

Olisiko sinulla antaa ohjetta noihin? Vaikka skannata.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...