Sivut

18.2.2011

Pakkasilla

Kenties kohta punaisen värin kiintiöni on täynnä, sillä aurinko kutkuttelee mukavasti ikkunan takana. Mutta vielä on lumetta se paiste, nimittäin lähes -40 asteen pakkaslukemat aamuisin pitävät tunnelman talvisena. Lisääntynyt valo on saanut kuitenkin aikaan siivousintoilun... eilen tuulettelin päivän petivaatteita ja kannoin ulos koko vaatekaapin sisällön. Hus hus pölyt ja tukala ilma. Ja taas olisi kirppisvuorollekin tarvetta.

Sisustuslehtiä selatessani huomaan kaipaavani jo raikkaampia värejä. Kohta on taas vihreän aika. Tämän kuukauden teemana on ollut myös, että keskeneräiset projektit pitäisi tehdä loppuun ennenkuin uusia saa aloittaa. Olenkin ommellut muutamia neulatyynyjä ja virkkaillut. Vielä odottaa tekemistään pari Tilda-enkeliä, muutama virkkaus sekä ne ikuisuusneuleet. No, katsotaan miten pitkälle tällä periaatteella mennään.

Ja Inkeri-terveisiä... eläinlääkäriaika piti perua, koska kurnutus palasi entistä voimakkaampana. Nyt on ollut tarvetta jo yöllisillekin marmatuksille. Mutta sittenpäs se nukuttaa mukavasti päivällä.

7 kommenttia:

Anne B. kirjoitti...

Ihana kuva nukkuvasta kissasta.

Anonyymi kirjoitti...

Olisipa minullakin aikaa tehdä kunnon suursiivous. Nyt on vaan niin kiireaika töissä. Mutta toivottavasti näitä raikkaita kelejä vielä riittää.

Ja voi Inkeriä. Jospa se pian helpottaa. Itse suloisuus taas tuossa kuvassa.

-elli-

Katja kirjoitti...

Mun on pakko tehdä itselleni säännöt, että vain korkeintaan pari työtä saa olla yhtä aikaa kesken, muuten kaikki jää kuitenkin ikuisesti vaiheeseen :D Sama pätee kirjojen ja lehtien kanssa.

Näiden hurjien pakkasten ainoa ilo on kyllä juuri tuo, että saa pöly ja pöpöt kyytiä, kaikki irtoava on meilläkin käynyt jo ulkona tuulettumassa :)

Sini kirjoitti...

Tuntuu, että kaikkialla puhutaan väreistä nyt. Se on kevät tulossa! :) Olen niin innoissani seurannut Inkerin kasvamista ja elämää. Se on jo niin iso kisu nyt ja niin ihana!

Ninuska kirjoitti...

Anna B: Neiti Inkeriä on helpoin kuvata nukkuvana, kun silloin se on rauhoittunut paikoilleen... ja tietenkin niin suloinen.

Elli: Nyt on onneksi riittänyt näitä raikkaita talvipäiviä, niin saa siivottua nurkat puhtaaksi. Taas lisääntynyt valo pääsi yllättämään ja paljasti kaiken pölyn.

Katja: Minä olen niin rönsyilijä, monta käsityötä, kirjaa ja muutakin puuhaa yhtäaikaa kesken. Joten välillä pitää laittaa itseään hieman kuriin.

Sini: Inkeri on kyllä kasvanut nopeasti. Vastahan se oli se pieni kissavauva. Mutta energiataso on pysynyt pennusta asti samana. Ja neiti on aika tempperamenttinen... saas nähdä tasoittaako sterilisaatio luonnetta.

Lotte Janssens kirjoitti...

your cat looks so adorable on this picture !

Anonyymi kirjoitti...

This paragraph will assist the internet visitors for setting
up new webpage or even a weblog from start to end.

Also visit my webpage best cellulite treatment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...