Sivut

23.3.2011

Olipa kerran Punahilkka...Olipa kerran hassu pieni Punahilkka, joka syntyi värikkäistä tilkuista, huovasta ja pehmoisesta vanusta. Sillä oli toinen suupieli vienossa hymyssä ja vihreät silmät tuikkivat ilosta.  Punahilkan tehtävänä oli ilahduttaa pientä Hilja-tyttöä, jolla oli 1-vuotissyntymäpäivä. Kaulaansa koristamaan Punahilkka valitsi suloisimman ruudullisen nauhansa ja jalkaansa hauskat pilkulliset sukkahousut... ja juhlan kunniaksi hän puki päälleen kauneimman punaisen mekkonsa, joka oli koristeltu valkoisella kauluksella. Syntymäpäiville Punahilkka matkusti posteljoonin kyydissä suloiseen paperiin käärittynä, pitsisellä koristeella somistettuna.

Vinkkiä tähän veikeään pehmohahmoon löysin täältä.

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

En kestäääää... Uus perheenjäsenemme on niiiin ihana! Istunut niin kiltisti koko päivän olkkarissamme ja seurannut välillä lasten huoneeseen vaikka pikku-neiti on välillä vähän kiskonut jalasta ;)
Punahilkka pääsee kutsuilla samaan pöytään, takuulla!
Kaunein kiitos!
:)

sirkkis kirjoitti...

Voi on tosi upean mallinen punahilkka. Kiva olet tehnyt mollamaijan vaan ihan erilaisen. Tosi onnistunut ja varmasti erilaisuudessaan haluttu malli

Tuittu kirjoitti...

Voi, miten ihana ja suloinen Hilkkanen!!

Sarita kirjoitti...

Suloinen!

Anu kirjoitti...

Ihan huippusuloinen :)

Thilda kirjoitti...

Söpönen! Ja ihailen punahilkan hiuksia kovasti.

PaaPii kirjoitti...

Onpa kertakaikkisen ihastuttava!

Riikka kirjoitti...

Hieno! Minä ainakin oon jo ihan kyllästynyt Tildoihin, niitä tulee joka puolella vastaan. Tässä on jotain uutta. Ei kun vaan sarjatuotantoon ja Etsyyn!

claudia kirjoitti...

uau,very nice,compliments from Tenerife!!!!

Nova Melina kirjoitti...

Ihan mielettömän hieno! Kiitos hyvästä vinkistä. Tähän voisin mäkin joku kaunis päivä ryhtyä. :) Satuin nyt ekaa kertaa sun blogiin toisen blogin kautta. Jään tutustumaan paremmin. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...