Sivut

7.3.2011

Tyynykasan keskeltä

Tyynyjä ei voi koskaan olla liikaa. Niiden keskelle on mukava hautautua ja tehdä pesä. Meillä kissakin innostuu aina kasasta tyynyjä, sillä niiden keskellä on mukava vetää rallia. No, siivouspäivänä olen ehkä tyynyvuoren keskellä erimieltä. Kuitenkin Tilda-kankaat päätyivät keväisiksi tyynyiksi, sinne viime keväisten keltaisten pehmisten joukkoon. Nyt oli tarvetta keväisille fiiliksille ja raikkaille väreille. Jämätilkuista syntyi taas korvikset... mutta suloiset sellaiset :)

9 kommenttia:

-iinu- kirjoitti...

Tosi kauniit tyynyt taas!
Sopivat hienosti tuonne keltasävyisten joukkoon...
Pirteää kevättalven jatkoa sinulle:)

sirkkis kirjoitti...

Ihanan keväisiä tyynyjä ja Tilda kankaat sopii hyvin niihin.

Lilli kirjoitti...

Tosi pirteitä tyynyjä, kauniit kangasyhdistelmät!

Jenni kirjoitti...

Sulla vaan noita korviksia putkahtelee joka viikko.. Itekin ajattelin nyt ostaa tarvikkeita etsystä, kunhan eka saan vähän tuottoja sieltä messuilta.. pääsee sitten uusista kankaista tekee nappeja :)

Paula kirjoitti...

Kauniita tyynyjä ja sievät korvakorut. Minäkin yritin tehdä jokin aika sitten tuollaista tilkkutyynyä, jossa oli neliön muotoisia palasia. Se on vielä kesken... Saanko kysyä, miten käänsit neliöiden saumanvarat? Vai täytyykö ne silittää auki? Tilkkutyöt kiinnostaisivat kovasti, mutta en ole niissä vielä kovin haka :D

Ninuska kirjoitti...

Iinu, Sirkkis, Lilli ja Jenni: Tyynyistä tuli kyllä ilopilkkuja. Pirtsakkaa kevättä teillekin!

Paula: Minäkin innostuin nyt tilkkutöistä. Olen joskus piirtänyt itselleni kaavat isoon tilkkupeittoon, joka odottelee sitä oikeaa inspiraatiota ja kankaita. Toisaalta tilkkutyöt on hyvä keino hyödyntää niitä kaikkia kankaita, mitä laatikot pursuaa.

Saumavarat pitää tosiaankin silittää raudalla auki. Näin saumoista tulee siistit ja pystyt tarkemmin kohdistamaan tilkkujen nurkat, että saumat kulkevat suorassa.

Ellimelli kirjoitti...

Käytät väreja tosi kauniisti.

viluinen kirjoitti...

Ihanat värit! Meillä on anopin tekemä tilkkutäkki, jossa samanmoisia kuoseja samoin värein. Niiden mukaan on määräytynyt suuri osa huushollia.. Valkoista, vaaleanpunaista ja hailakan vihreää :)

Sarita kirjoitti...

Aivan ihana tuo tyyny! Kuolasin jokin aika sitten noita samoja Tilda-kankaita, mutta en keksinyt mihin käyttäisin niitä ... ja tyynynpäällinenhän olisi ollut aivan oiva käyttökohde!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...