Sivut

27.4.2011

Surrausta
Sain tänään käsiini uuden Surrur - tee oma marimekkosi -kirjan. Ensivaikutelma on hulvaton, veikeä ja värikäs. Tämä on opus, jota täytyy syventyä katselemaan ihan ajatuksen kanssa, nimittäin tästä löytyy paljon ideoita siihen miten hyödyntää Marimekon, ja miksei muitakin, kankaita. Tänään on myös Kotivinkki-päivä. Sain lehden vuosikerran lahjaksi, joten illalla riittää taas mielenkiintoista selattavaa ennen nukkumaanmenoa. Varmaan pää surraa sen jälkeen ideoita niin, että näen niistä unta koko yön.

Ja Inkerin kuulumisista kiinnostuneet pääsevät jatkossa seuraamaan kissaneidin puuhasteluja hänen omassa blogissaan eli linkki Inkerin Kissanpäiviin tässä. Tuumasin, että haluan hyödyntää niitä monia valokuvia, joita kissasta tulee otettua aina muun valokuvauksen ohessa. Niistä saa aikaan mukavia tarinoita, joita kissanystävät voivat käydä sitten katsomassa ja lukemassa. Ninuska-blogin kanssa tuntuu sanat olevan välillä hukassa, joten jospa niitä syntyy sitten Inkerin persoonan kautta. Ja tämä blogi kyllä porskuttaa edelleen käsityöblogina, joten tervetuloa jatkossa kurkkaamaan molempia!

6 kommenttia:

Emmanuelle kirjoitti...

Minäkin hankin tuon kirjan. Aivan tajuttoman inspiroiva enkä tiedä mistä aloittaisin. Kirjan innoittamana nostan ainakin ompelukoneen kaapista, huollan sen ja rupean ompelemaan pitkästä aikaa. :)

Olen aina halunnut sanoa, että Inkeri on suloinen. <3

n i n n u kirjoitti...

Tuo kirja on todellakin MUST HAVE- listalla...

Oi mutsi mutsi kirjoitti...

Mullakin on tuo ja sehän on siis IHANA!

Ninuska kirjoitti...

Emmanuelle, Ninnu ja Oi mutsi mutsi: Kyllä Surrur-kirja on huippu. Parasta on se huumori ja ennakkoluulottomuus, miten asioihin on tartuttu... kivaa katseltavaa!

Minttuliini kirjoitti...

WhatWhatWhat??? Mistä se tämä kirjanen nyt on hypännyt??? :)

Ninuska kirjoitti...

Minttuliini: Se on ihan vasta ilmestynyt. Joten ei hätää, et ole myöhästynyt mistään ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...