Sivut

28.4.2011

Tahtoisin keltaisen neuletakin
Nyt keltaisen himo on siirtynyt jo vaatteisiin. Haluaisin nimittäin keltaisen neuletakin. Sellaisen vähän okraan taittuvat keltaisen. Ja palmikoilla tai pitsineuleella, kiitos. Löysin yhden ihastuttavan kuvan viime vuoden Kotivinkistä,jossa toiveitteni neuletakki on pienen tytön päällä. Ja Ratulaa katsoessa olen tuijottanut vain Anu Harkin superihanaa keltaista neuletta. Tiedän mitä monet teistä ajattelevat - neulo itse! Mutta ei, se on nähty, että minun kärsivällisyys ei riitä tämän kokoluokan neuleprojekteihin. Jatkan siis kirppisten kiertämistä tai odotan sitä yllättävää tahoa, joka täyttää minun unelmani okran keltaisesta neuletakista.

8 kommenttia:

Lilli kirjoitti...

Ymmärrän hyvin! Itsekin unelmoin, jos syksyksi tuollaisen löytäisi tai saisi aikaiseksi tehdä... Jos olet ravelryssä, käy kurkkaamassa tätä pitkäaikaista unelmaani: http://www.ravelry.com/patterns/library/mrs-darcy-cardigan
Onnea etsintään!

Ninuska kirjoitti...

Lilli: Kiitos linkistä! Huokailin ihastuksesta... juuri tuollainen olisi ihana :)

sirkkis kirjoitti...

Ninuska voisinko saada ostaa ne annabella korvikset mutta sinisellä kivellä. Turkoosiinki taittuva käy mutta pitäisi olla vaaleat. Minulla on ne liilat.

Ninuska kirjoitti...

Sirkkis: Joo, voin tehdä korvikset myös turkoosin-sinisellä kivellä. Laita minulle sähköpostia, niin laitan sinulle kuvan.

-iinu- kirjoitti...

Minäkin ihastuin siihen Anu Harkin keltaiseen villatakkiin Ratulaa katsoessani!
Mutta että jaksaisiko neuloa? Siinäpä kysymys, jota täytyy vakavasti harkita...;)

Niinu kirjoitti...

No nyt mäkin haluan keltaisen neuletakin! Lankatkin olisi jo mutta ne on varattu kummitytön takkiin joka valmistuu hitaasti mutta varmasti?

Anonyymi kirjoitti...

Hei, etsiskelin juuri kaapista sinulta viime kesänä ostamani kangaskassin. Uus ois kiva... Onkokan tuotantoa tulossa tänä kesänä?? t. Päivi

Ninuska kirjoitti...

Iinu: Sinä olet niin näppärä neuloja, että varmasti saat sellaisen ihanuuden aikaiseksi. Minä sain ystävältäni hieman ensiapua keltaisen nälkään, kun hän lähetti postissa suloisen villahuivin :)

Niinu: Ainahan kaupasta saa lisää lankaa... jospa sinä nyt innostut kilistämään puikkoja siihen malliin, että teet samassa inspispuuskassa neuletakin itsellesi ja kummitytölle.

Päivi: Mukava kuulla, että uudelle Ninuska-kassille olisi tarvetta. Nyt toukukuun aikana on tarkoitus tehdä uutuuskasseja tuonne Ninuska-tekstiilien puolelle. Otan mielelläni toiveita kankaista ja väreitä vastaan sähköpostiin :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...