Sivut

23.5.2011

Tummat pilvet taivaalla
Ja joo-o. Taas on kysymys Islannin tulivuorenpurkauksista. Mikä on todennäköisyys, että tulivuoren purkaus pysäyttää lentoliikenteen? Entäs sille, että matkustat kerran vuodessa ja jo toisen kerran tuhkapilvi on sotkemassa matkaa kyseisenä ajankohtana? Eilen aamuna herättyäni kuulin uutisista Islannin uusimmasta tulivuoren purkauksesta. Ja taas on lennot varattuina torstaille. Nyt ennustellaan tuhkapilvien leviävän Ranskan päälle torstai-perjantaina. Voi kettu! Voiko edes olla totta? Kait tämä pitää kohta käsittää vinkkinä, että parempi pysyä maankamaralla. Mutta nyt peukkuja pystyyn ja katsotaan mihin tilanne etenee.

8 kommenttia:

Nipsu kirjoitti...

FAK!
Toivotaan nyt, että pääset lähtemään... Mulla lennot naapuritukholmaan vasta 3 viikon kuluttua, joten en osaa vielä pelätä. Mutta olenhan siis matkustanut viimeksi lentsikalla vuonna 2007 että kyllähän se mulle nyt vois ihan hyvin napsahtaa, tuo tuhkainen taivas! menen perkele sitten vaikka kumiveneellä...

Anonyymi kirjoitti...

VOI EI!!! Nyt vasta tajusin että se teidän matka on nyt!! Turha enää puhua siitä todennäköisyydestä... Pidetään peukut pystyssä..

sirkkis kirjoitti...

Hauhdu pahapilvi harhaan kauaksi taivaan kannen taa, mene tuhkapilvi pois anna Ninuskalle hyvä matka. Nauti matkasta ja toivon loitsun auttavan ;D

Ninuska kirjoitti...

Nipsu: Joo-o! Fuk oli ensimmäinen sana eilen aamulla, kun heräsin. Siis voiko ihmisellä olla näin huono tuuri kaksi kertaa peräkkäin? Toivottavasti päästään edes Ranskaan, poispääsykeinot voi keksiä paikan päällä... tai jään Provencen viinitilalle kesäksi töihin.

Jenni: Kiitos peukuista!

Sirkkis: Kiitos!!! Minulla tuli jo niin hyvä mieli tuosta loitsusta. Uskon sen tehoavan :)

Niinu kirjoitti...

Sitä minäkin,että kunhan sinne pääsette! Pois sitten vaikka patikoiden;)

Anonyymi kirjoitti...

No, eihän tuollainen voi olla edes mahdollista, että taas matkasi peruuntuu jonkin tulivuoren purkauksen takia. Pidän kovasti peukkuja ja toivotaan, että Sirkkiksen loitsu tepsii.
-elli-

Hannah kirjoitti...

Toivotaan parasta, tuhkapilvet kaikotkoon!
Ajatukseni olleet useasti Pariisissa viime päivinä, sillä ystäväni siellä paraikaa:)
Oikein ihanaa reissua♥

Ninuska kirjoitti...

Niinu: Silmät ja korvat tarkkana on seurattu tuhkapilven leviämistä. Tilanne ei onneksi näytä vielä niin pahalta. Jospa pääsemme Ranskaan ennemmin tai myöhemmin tällä viikolla.

Elli: Sanopa jo muuta... hassua, että voikin olla näin kökkö tuuri. Pidä edelleen peukkuja!

Hannah: Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...