Sivut

7.5.2011

Västäräkistä vähäsen
Meidän korkeuksilla odotellaan vielä hiirenkorvia. Olen ollut tämän viikon lomalla, mutten ole ehtinyt koneelle lainkaan. Kevätpuuhastelut ovat pitäneet kiireisenä.

Minusta tulee tänä kesänä oikea viherpiipertäjä, nimittäin saan oman kasvihuoneen. Näin pitkäaikainen haave toteutuu. Rakenteet ovat jo kasassa ja tämä päivä on mennyt niitä maalatessa. Seinät tehdään nyt ensimmäisenä kesänä muovista, sillä vanhoja ikkunoita ei löytynyt tarpeeksi. Kasvihuonetta ei ollut mahdollista rakentaa omaan pihaan, joten se nousee mummolaan. Sinne, mistä löytyy kasvimaa ja marjapensaatkin. Niinpä kaikkien kasvien kastelu  hoituu siinä kerralla. Suunnitelmissa on kasvattaa ainakin tomaattia, kurkkua ja yrttejä. Hihii, olen niin innoissani.

5 kommenttia:

sirkkis kirjoitti...

Onnea , kasvihuone on tosi ihana juttu.Minullakin oli yli kymmenen vuotta ja oli todellinen aarreaitta satonsa puolesta.

Minttuliini kirjoitti...

Toisaalta minäkin tahtoosin...toisaalta en...mummolassa on ja siellä puhuttelen sitä nimellä "painajaishuone" kaikkien riippuvien roikkuvien ja kiireisin kahdeksin jaloin kipittelevien hämäheikkisten takia! ;)

Peurankello kirjoitti...

Oih, se on minunkin vuosien haave!

Anonyymi kirjoitti...

Moikkis!

Ihanaa, oma kasvihuone :) ja varsinkin kun siihen saa käyttää kaikkia vanhoja ikkunoita..! Ah :D
Meillä kotona nousee myös mummolan pihaan tänä kesänä upouusi kasvihuone toimeliaan miniän johdosta ;) Ehkä saan sijoittaa sinne muutamia kurkuntaimia ja kesäkurpitsoja, taimet on jo hyvässä kasvussa. Sullekin niitä riittää, jos vain tarvitset! Pian nähdään.. :)
-Outi-

Ninuska kirjoitti...

Sirkkis: Kyllähän ne omat ja puhtaasti kasvatetut luomutomaatit houkuttavat. Joskus meillä on kasvatettu niitä navetan seinustalla muovin alla, mutta nyt halusin oikean harrasteluhuoneen. PS. Laita osoitteesi minulle!

Minttuliini: Joo, kuulostaa minunkin painajaiselta. Mutta katsotaan nyt... jospa minä oppisin elämään niiden kanssa. EHKÄ.

Peurankello: Toivottavasti sinunkin haaveesi joskus toteutuu.

Outi: Kiitos, otan mielelläni taimia vastaan, jos sinulla on ylimääräisiä. Ihanaa, että nähdään pian!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...