Sivut

19.6.2011

Monaco
Vielä hetkeksi lomakuviin ja Monacoon. Tämä minivaltio sijaitsee näppärästi Nizzan vieressä, joten piipahdimme siellä päivän verran. Oli mielenkiintoista käydä tässä rikkaiden valtakunnassa, mutta tunsin oloni niin turistiksi, ettei paikka saanut sydäntäni sykkimään. Hämmästyttävintä oli oikeasti kuinka pikkuruinen paikka oikeasti on. Mieleenjäävintä oli Rosareie Princesse Gracen ruusupuutarha, jonka valtava määrä ruusulajikkeita oli parhaassa kukassaan.

Olen yrittänyt viivyttää vielä lomatunnelmaa katsomalla Amelién, Pienen Suklaapuodin, Marie Antoinetten leffana ja dokumenttina sekä  Pilvissä leijuen. Olen selaillaillut kirjoja Pariisin taiteesta ja arkkitehtuurista, kaivellut esiin opiskeluaikaiset taidehistorian muistiinpanot sekä harmitellut, että macaron leivokset jäi maistamatta.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos tästä huippukivasta lomakuva kollaasista. Oli mukava nähdä, mitä olet reissullasi kokenut. Oliko teidän matkan jonkin matkanjärjestäjän vai ihan oma?
-elli-

Ninuska kirjoitti...

Elli: Ole hyvä! Varasimme matkan itse netistä... lentoliput, hotellit ja junaliput. Näin saimme kasaan todella edullisen matkan :)

sirkkis kirjoitti...

Voi on ollut ilo katsella noita kuva-sarjoja matkastasi. Kaippa näytät kuvin mitä kivaa shoppailit ?

Ninuska kirjoitti...

Sirkkis: Aika vähäisiä oli minun shoppailut... helletoppia, mekkoa ja hametta. Ja tietenkin pakollinen mini-Eiffel-torni. Mutta kiva kuulla, että näistä kuvista on ollut iloa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...