Sivut

22.6.2011

Sadepäivä


Pitkästyttää jo tämä sade. Kosteus menee luiden ytimiin asti ja tuntuu, ettei saa itseään lämpimäksi kuin saunomalla. Mutta tämä taitaa olla juhannusviikolle ominaista. Myös kissa tietää, että on sadepäivä luvassa, sillä aamuisin ei ole kiirettä ulos.

Viikonloppuna pidimme pihakirppistä. Kolusin kaikki kaapit ja nurkat, että saisin hyvää tavaraa taas eteenpäin ja itselle hieman lisää säilytystilaa. Kokemus oli todella positiivinen, vaikka sade meinasi sotkea suunnitelmia. Tilava parveke tarjosi kuitenkin hätäavun ja yllättävän moni ohikulkija löysi paikalle. Nyt tekee mieli taas ommella uusia mekkoja, sillä entiset vietiin käsistä. Semmoinen retrokukkainen kesäpäivän piriste on ainakin suunnitelmissa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita tunnelmakuvia olet napsinut :) Toivotaan, että aurinko hellisi ensi viikolla yhtä paljon kuin on vettä tullut. Mukava oli selailla myös kuvakimaraa matkasta, ihania paikkoja!

Oikein mukavaa jussia, kohtahan jo treffataan Jenniä kuunnellen! :)

-Outi-

Ninuska kirjoitti...

Heippa Outi! Vettä on tullut kyllä rankasti.. palellutin itseni eilen kesäteatterin harjoituksissa, kun olin seuraamassa miten lavasteet toimivat. Nyt on kurkku kipeä :/

Oikein ihanaa juhannusta sinulle ja näemme jo reilun viikon päästä. Onpas mukavaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...