Sivut

26.10.2011

Laiska minä

Tämä päivä on mennyt ihan nukkuessa ja lorvaillessa. Ja herkkujakin on tullut syötyä aivan liikaa. Päässä kyllä muhii monia kivoja juttuja, mutta en vaan saa nyt itseäni niskasta kiinni, että edes hiukkasen reipastuisin. Työn alla on taas yksi mekko sekä parikin kassia. Ja aloitin tänä syksynä haaveilemani keramiikkakurssin, joten kymmenen kiloa savea kuiskuttelee houkuttelevasti kaapissa. Myös joululehtien selailu on synnyttänyt monia ideoita, joita tahdon tänä vuonna kokeilla.

Mutta toivottavasti minua houkutellaan tänään vähän reippailemaan lenkkimaastoon, jottei mene ihan harakoille koko päivä. Ja onneksi huomenna on taas päivä uusi.

6 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Oi kun kauniita kuvia. Eli oot harrastanu viime aikoina myös valokuvausta, sinä onnekas :).

Ninuska kirjoitti...

Lotta: Kiitos!! Joo, olen ollut todella innoissani uudesta kamerastani... sillä saa kyllä välillä onnistuneita otoksia :) Ja sellainen aina tsemppaa jatkamaan.

Anonyymi kirjoitti...

IHANIA kuvia taas!

Ja mä oon sanonut sinulle ennenkin, että sä saat ihan luvan kanssa välillä huilia. Mä aina niin kateellisena seuraan sinun tekemisiäsi, että miten saatkin aina niin paljon ihania juttuja aikaan. Joten nauti välillä lököilystä! Vaikka tietenkin innolla aina odotan sinun uusinta postaustasi, että mitäs kivaa nyt on luvassa :-)

-elli-

Paula kirjoitti...

Joskus tuntuu, että jos on liikaa aikaa, niin ei saa tehtyä mitään. Ei vaan saa tartuttua toimeen.
Minäkin aloitin muuten tänä syksynä keramiikkakurssin. Kaikki on siellä uutta ja jännittävää. Eikä aina ihan helppoakaan.

Ninuska kirjoitti...

Elli: Kyllä minä välillä nautinkin löhöilysta, mutta nyt tuntuu, että aikaa on liikaa eikä oikein saa tartuttua mihinkään. Mutta laitoin taas yhden muutoksen rullaamaan elämässäni, joten jospa siitä saisi puuhastelua itselleen.

Paula: Eikös olekin ihana työstää savea.Se on tosiaankin välillä aika haastava materiaali, kun olen itse tottunut pehmeisiin matskuihin :)

kivitasku kirjoitti...

Lorvi sinä vaan, se on terveellistä välillä♥ Oltiin varmasti samaan aikaan Rodoksella! Minäkin siellä säälittelin kulkukissoja... Ihania kisukuvia nappasit. mutta vedetään villasukat jalkaan ja muistellaan aurinkoa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...