Sivut

8.11.2011

Arjen designia

Hihkaisin ihastuksesta kaupan maitohyllyllä, sillä Valion maitopurkit ovat saaneet uudet ilmeet. Olen rasvattoman maidon suurkuluttaja ja ilokseni huomasin, että suosikkituotteeni kylkeä somistaa Klaus Haapaniemen folkkishenkinen design-kissa. Kuvituksessa on samaa henkeä kuin Taika-astioissa, jotka myös ovat Haapaniemen käsialaa. Näitä purkkeja ei raaski pistää pois tyhjänäkään. Täytyy laittaa muutama jemmaan, jos jotain kivaa niistä keksisi :)

9 kommenttia:

Nipsu kirjoitti...

tää on niin ihana tää kissimirri!
itse en tota maitoa taas käytä, mutta melkein oli ihan pakko ostaa kun purkki oli niin makee!
pisti hymyilyttämään maitohyllyllä :D

Hannah kirjoitti...

Aivan ihanuus tuo kissapurkki! En ole sitä maitohyllyltä vielä huomannutkaan. Pakkohan noita on talteen muutama jemmata:)
Clipperin teevalikoiman noteerasin aikanaan juurikin kauniista pakkauksista. Moni makukin mainio, tuo appelsiini eräs suosikeistani.

Ninuska kirjoitti...

Nipsu: Kyllä kannattaa shoppailla maitohyllyllä pelkästään jo tuon purkin takia... kisu on valloittava.

Hannah: Clipperin teerasia löytyi ystäväni luota, jossa oli hakemassa inspistä sisustukseen ja valokuvaukseen.

Hiipu kirjoitti...

Samaa mieltä :) Yleensä ostan aina niitä 1½ litran purkkeja, mutta nyt jostain kumman syystä vain litraisia ;-)

Villikissa kirjoitti...

Minä en pysty juomaan tuota tavallista maitoa, mutta ostanpa sitä purkin miehelleni ja käsken laittaa sitten tyhjän purkin talteen. On sen verran hieno, että pitää tallettaa se. :)

Onpas sinulla kiva blogi. Kauniita kuvia. Ja sokerina pohjalla ihana ruusun ohje. Täytyypä käydä kurkkimassa muitakin kirjoituksiasi.

Ninuska kirjoitti...

Hiipu: Juu, tuo litrainen maitopurkki on paljon houkuttelevampi 1,5 litraiseen verrattuna. Mutta onneksi litrahinnassa ei taida olla eroa.

Villikissa: Mukava kuulla, että olet pitänyt näkemästäsi. Ruusun ohje on saanut suuren suosion :) Oikein kovasti tervetuloa uudelleen lukemaan Ninuskan kuulumisia!

Usvis/Kissapiika kirjoitti...

Oho! Onpas kaunis! En itse käytä juuri koskaan maitoa, enkä ole tutkinut maitohyllyjäkään. Mutta jos vain tällaisen purkin löydän, on sellainen pakko ostaa. Leivon sitten vaikka lettuja, jos ei muuta!

Sara kirjoitti...

Tuo kissa on aivan upea! Olen sitä monesti kuvissa ihastellut, mutta en juo rasvatonta maitoa, niin en ole vielä ostanut. Mutta jossain vaiheessa on varmaan pakko yksi purkki ostaa ihan vain tuon kissan takia. Saa käyttää sitä sitten johonkin askarteluun! :)

Venla.s-89 kirjoitti...

Ompa ihana toi tölkki. :o Itse en ole kaupoissa vielä tollasia huomannut, pitääkin kattoa onko tullut kun ens kerralla käy. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...