Sivut

12.11.2011

Keramiikkaa 

Sain tällä viikolla uunista keramiikkakurssin ensimmäiset valmiit työt. Olen yhdistänyt niissä itselleni kaksi tärkeää materiaalia, eli saven ja tekstiilin. Painoin kostean saven pintaan kuvioita pitsiliinoilla ja niistä syntyi hauskoja kulhoja. Uusien kupposten lisäksi tein lasituskokeiluja jo kouluaikana tekemiini pitseihin ja nappeihin. Lasituksen lopputulos on aina hiukkasen yllätys, mutta yleensä sävymaailma on hyvin luonnonläheinen. Näitä suloisia nappeja aion käyttää askarteluihin sekä koruihin... ja varmasti osa niistä pääsee mukaan talvitakin tuunausprojektiin.


16 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi luoja mitä kuvia!! Siis henkeä salpaavaan kauniita sävyjä ja tunnelmia. Ja nuo savityötkin ovat kauniita, nappitkin niin herkullisia.

-elli-

Elina kirjoitti...

Upeita töitä!

Jaana kirjoitti...

Kaunista!

Soile kirjoitti...

Aivan ihania!

Nipsu kirjoitti...

aivan mieletön tuo valokuva koivukujalta!
kauniita myös savityöt!

sirkkis kirjoitti...

Ihania keramika töitä. Noista napeista minä tykkään.

jannabyjenny kirjoitti...

Ihania nuo napit! Kyllä tuo pitsin ja saven yhdeistelmä toimii edelleenkin. Tänne ei ole vielä kuura saapunut, vaikka onkin aamuisin lämpötila nollassa ja asfaltin pinta hieman jo valkoinen. Ensi viikon pakkasia odotellessa :) Mahtava tuo sumuinen tie kuva, onko jostain teidän läheltä se?

Ninuska kirjoitti...

Heipat kaikille ja kiitos, mukava kuulla, että tekin tykkäätte näistä minun savijutuista.

Nipsu ja Jenni: Joo, tuo koivukuja-kuva oli mieletön sattuma. Kuja sijaitsee meidän mummolan lähellä... silloin keli ja valo sattuivat kohdalleen. Ja tulos oli aika mieletön, sillä tykkään itsekin kovasti :)

Thilda kirjoitti...

Wau, ihania!
Minulla on muuten blogissani sinulle jotain...

Anonyymi kirjoitti...

Oijjjj! <3

Oispa ihanaa iskeä kädet saveen ja tutkailla mitä muotoja materiaalista löytyisi.. :D
Pakkaustsemppiä myös, olipa hauskaa lukea että olet päässyt muuttopuuhia aloittelemaan! Ihanan kuuloisen asunnon olet löytänyt... :)

Terveisiä&haleja!!
-Maikki

Simpura kirjoitti...

Onpas kauniita :)

Paula kirjoitti...

Kauniita savitöitä! Pitsiliinalla painaminen on ollut tuttua meidänkin keramiikkakurssilla. Ei ole kauhean nopeaa tämä savitöiden tekeminen, minäkin sain ihan vasta ensimmäisen kipponi kotiin vietäväksi.

Ninuska kirjoitti...

Thilda: Olen otettu tästä tunnustuksesta... kiitos sinulle!!

Maikki: Odotan sinua sitten kylään :)

Simpura : Kiitos!

Paula: Eikös olekin hauskaa tehdä kuvioita pitsiliinoilla. Vaikka se on totta ettei savi ole hätähousun materiaali... sen muotoilu vaatii aikaa ja malttia. Ja kaikki ne vaiheet, että tuote on valmis :)

jannabyjenny kirjoitti...

Nyt muuten vasta tajusin, että tunnelma näissä kuvissa on vähän samaa kuin siinä Maailman kaunein tyttö - kirjassa. Jotenkin ihanan usvainen meininki. Itse aion viikonloppuna lainata isän kameraa ja ikuistaa Kerimäen parhaat puolet :D. Jee :)Kameralaukku vielä ostamatta kun ovat loppuneet joka kaupasta..

Ninuska kirjoitti...

Jenni: Kieltämättä kuvissa on jotain samaa satumaista kuin ko. kirjan kuvissa... kiva! Odotan jo sinun otoksiasi :)

ViTa kirjoitti...

Herkullisia kuvia!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...