Sivut

21.11.2011

"Muija"


Tykästyin kovin Marimekon Muija-kankaan uusiin väreihin. Ja siitä syntyi taas mekko. Äidilläkin oli  mekko samaisesta kankaasta silloin minun lapsuudessa :)

6 kommenttia:

Karkeloitsija kirjoitti...

Upea "muija"!

...jos sulla alkaa olla tiukkaa siellä vaatekomerossa, olen kiinnostunut niistä mekoista, jotka eivät ole enää Ninuskan suosiossa ;) Toi sun mekkotuotanto on niin huimaa...

Onko äitin mekko vielä tallessa? Hauska sattuma...

Jännittävää muuton odotusta...

Paula kirjoitti...

Meillä oli vahakankaisia Muija-pöytäliinoja silloin joskus kun minä olin pieni. Toisessa oli mustalla pohjalla valkoiset kuviot ja toisessa päinvastoin. Sitten äiti kierrätti toisen pöytäliinan tekemällä minulle siitä kurahousut :)

Anonyymi kirjoitti...

Löysin viime viikolla peltipurkin kirpparilta, jossa oli tuo muija-kuvio! Valkoinen pörtilö ruskeilla pilkuilla. Just perfect ! :)

Ja kaunis on tuo sun mekko!! Voi kun sais kaavat... tai edes vihiä, mistä tuunata samantyylisen... ;)

vakkarilukija Savosta

Emma kirjoitti...

Oijoi mikä mekko! Onkohan siihen saatavilla jossain kaavoja? :)

Ninuska kirjoitti...

Karkeloitsija: Tässä pakkauksen hulinassa on saanut tehdä samalla vähän inventaariota, niin kyllä sieltä on muutama mekkokin mennyt kirppiskasaan :) Katsotaan sitten kun tulette käymään.

Ja ei ole äidin mekko enää tallessa, harmi.

Paula: Oikeastaan aika hauska idea vahakankaiden kierrättämiseen.

Vakkarilukíja Savosta ja Emma: Minun mekon kaavat on otettu vanhasta Espritin mekosta, joka aikoinaan suosikkini. Ompelijaystäväni oli apunani, joten saimme mitoitettua sen täydellisesti minun kropalleni ;) Joten harmikseni, en nyt osaa sanoa mistä samanlaisen kaavan löytäisi.

Kulkija kirjoitti...

Kiva on mekko! Taidan hiukan kopioida itselleni :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...