Sivut

11.11.2011

Inspiraatiota
Vietin viime viikonlopun tavaten ystäviä ja tuttavia, joita nykyisin näkee aivan liian harvoin. Mutta sittenpä onkin mukava porista kuulumiset ja yrittää muistaa kertoa ne pienetkin tärkeät tapahtumat, joita on sattunut sitten viime näkemän. Oli superkivaa kahvitella, shoppailla ja rakentaa junarataa pienen tärkeän ihmisen kanssa. Ja täydentää taas pitsi- ja nauhavarastoa Kuopion parhaassa nappikaupassa.

Vietin pari yötä myös Jennillä, jonka ihana valkoinen koti on täynnä herkullisia yksityiskohtia. Kamera nappasi sieltä erityisesti värikkäitä asetelmia ja samalla sain taas runsainmitoin vinkkejä omaan asuntoon. Nyt tulevan muuton myötä selkeä sisustusvimma on heräämässä ja pohdin yötä myöten miten laitan tavarat uudessa kodissa, että saan aikaiseksi viihtyisiä tunnelmia. Hih, ihan jo jänskättää!


4 kommenttia:

Nonna kirjoitti...

Ihania kuvia!

Kadehdin tuota tunnetta, kun olet muuttamassa ja saat suunnitella kaikkea kivaa... Toki muutossa on se rankempikin puoli, mutta unohdetaan se nyt! =)

Anonyymi kirjoitti...

Hei, täällähän oli mukavia uutisia, kun olet saanut uuden kämpän. Tsemppiä kovasti muuttoon ja kissojen tutustuttamiseen. Kissaherra on näyttää oikein lutuiselta, jota tekisi mieli vain pajata. :-)

Ja aivan ihania kuvia!!
-elli-

Ninuska kirjoitti...

Nonna: Kiitos! Muuttamisessa on tosiaankin ne kaksi puolta, mutta onneksi minulla on raavaita miehiä, jotka hoitavat tavaroiden ja kalusteiden kantamisen. Itse nautin siitä, kun pääsen järjestelemään tavaroita :)

Elli: Kiitos. Ja juu, kissaherra on oikein ihana kitumitu :)

Venla.s-89 kirjoitti...

Ja mulle tuli nyt inspiraatio näistä kuvistas. :) Aina oon miettiny et mihin ihmiset käyttää noita puisia lankarullia mitä askartelukaupassa oon nähnyt mutta nyt keksi niillekkin käyttötarkotuksen. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...