Sivut

11.5.2012

Reunassa

Viime aikoina käsityörintamallakin on ollut hiljaista. Vain pieniä ompelutöitä sekä virkkauksia on tullut tehtyä. Niistä yksi on jälleen vanhan huivin tuunaus pitsireunuksella. Hieman lilaa ja petroolia violetin kaveriksi. Tämä huivi menee suoraan kesävarastoon odottelemaan syksyn tuloa, sillä kelit taitavat olla jo liian lämpimät paksulle villahuiville.

Sain tänään uuden asunnon. Eli taas tavarat olisi laitettava laatikkoon ja siirrettävä kuun lopussa uuteen osoitteeseen. Nykyiseen kämppään muuttaessa tiesin tämän asunnon olevan vain väliaikainen... ja siksi varmaan en siihen oikein kotiutunutkaan. Lisäksi liian monta itkua on tässä asunnossa pitänyt itkeä, että sitä oikein toivoo maiseman vaihdosta ja uutta alkua. Näitä typeriä päänsisäisiä juttuja kylläkin. Jospa nyt olisi luvassa hieman pysyvyyttä ja levoton mieli saisi rauhaa.


7 kommenttia:

AnuElina kirjoitti...

En muista olenko joskus jo kommentoinut blogiasi... Aivan ihastuttava elämänmakuinen blogi! Kauniita arkisia asioita, upeita kuvia!

Anne B. kirjoitti...

Halaus.

Minttuliini kirjoitti...

Ciao bella! Henkeäni pidättelen hiljaa ja toivorikkaana...lyheneekö kilometrit välillämme? Rooman kuvia odotellessa, haleja!

sirkkis kirjoitti...

ISO hali ja toivottavasti kesä tuo piristeen ja uudenkodin laitto vie ajatukset muualle.

Vihreä Lintu kirjoitti...

Toivottavasti uudessa kodissa on mukavampi olla!

Anonyymi kirjoitti...

Kuin aurinko olisi astunut huoneeseen, olet palannut!
Iloa elämääsi!

vakkarilukija

Ninuska kirjoitti...

AnuElina: Kiitos tästä kommentistasi. Aina on mukava kuulla, että onnistuu ilahduttamaan muita :) Tervetuloa mukaan!

Anne B: Kiitos, tuota tarvitaan :)

Minttuliini: Juu, nyt päästään taas lähemmäksi toisiamme. Rooman kuvat on vielä työn alla.

Sirkkis: Kiitos sinullekin! Sain jo nyt avaimet uuteen asuntoon, niin pääsen siivoilemaan, suunnittelemaan ja laittamaan uutta kotia pikku hiljaa. Hih, olen innoissani.

Vihreä lintu: Uskon kovasti, että uusi koti tuo uusia ajatuksia. Ja aina on mukavaa laittaa uutta, se tuo jotenkin virtaa :)

Vakkarilukija: Ihana kuulla, että minua on odotettu noin kovasti. Kiva!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...