Sivut

25.7.2012

Auringonnousun aikaan7 kommenttia:

Karkeloitsija kirjoitti...

Oi, kuvasi ovat niin kauniita!
Tänään palattiin "metsästä" ja tulin katsomaan mitä sinulle kuuluu... :)
Loistavia matkakuviakin olet tänne laittanut! Matkoista haaveilu sopii hämärtyviin iltoihin...

Lepposia päiviä radan varteen ja rentouttavia vapaapäiviä!
Halauksin...

sirkkis kirjoitti...

Ihanaa jokos ne lakatkin kypsyivät. Kysyin Sotkamon torilta viimeviikolla eivät luvanneet vielä. Kauniita tunnelmakuvia olet ottanut.

AnuElina kirjoitti...

Taas kerran niin upeita kuvia ja tunnelmia! Mulla on vielä piiiiitkä matka tollaseen taituruuteen. *huoh*

Kiralia kirjoitti...

Oi että! Todella kauniita kuvia :) Kesäinen aamu, ihanaa!

Ninuska kirjoitti...

Karkeloitsija: Hih, toivottavasti teillä oli ihana "metsä"-loma!

Olen täällä taas siirtynyt tarkkailemaan maailmaa linssin läpi :) Ja olen puuhastellut nyt myös lomakuvien kimpussa, sillä ajattelin tehdä viimeisimmistä matkoista Ifolorin kuvakirjat... sinun kirjoistasi inspiroituneena. Mutta luulen, että ensimmäinen kirja on varmaakin valmis vasta jouluna, sillä pieni perfekstionisti-taittaja hiipi kuvioihin. Että voinkin saada aikaa kulumaan yhden fontin valintaan. No, saanpahan näin aikaa kulumaan :)

Halauksia!!!

Sirkkis: Joo, lakat ovat nyt parhaimmillaan. Sain säilöttyä ensi talven vitamiinit pakkaseen... mutta ainakin kiisseliä on tuoreista lakoista keitettävä :)

AnuElina: Kiitos, mukava kuulla että pidät kuvistani. Kannattaa kuvata vain mahdollisimman paljon. Olen itsekin, muutamaa koulun valokuvaus-kurssia lukuunottamatta, itseoppinut. Etsi vain rohkeasti erilaisia kuvakulmia ja katso myös muiden kuvista vähän vinkkejä ja näin löydät oman tapasi tarkastella maailmaa linssin läpi. Hyvästä kamerasta on aina etua, mutta otan itsekin vielä osan kuvistani perus-pokkarilla. Ja ainahan on kehittymisen varaa... oma vahvuuteni on tällähetkellä lähikuvat, sillä menen aina liian lähelle kohdetta. Seuraavaksi täytyykin harjoitella hyvien yleiskuvien ottamista :)

Kiralia: Eilen aamulla puuro syötiin ennen auringonnousua ja autokin starttasi ennen kukonlaulua. Olin lakkasuolla juuri auringonnousun aikaa ja oli todella kaunista. Lisäksi ei ollut vielä liian kuuma ja itikatkin oli pääosin yöunilla :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Oi, kuinka kauniita kuvia sekä käsitöitä, niitä on ilo katsella. "Tein aikamatkan" Roomaan, noissa tunnelmaa tihkuvissa kuvissasi:) Ihanaa heinäkuun loppua sinulle! T: Näpertelijä Neulomon puolelta!

sanna kirjoitti...

Upea kuvasarja. Tunnelma välittyi tänne asti! Mekin oltiin katsomassa jo ovatko lakat kypsiä, mutta olivat pääasiassa viellä raakileita.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...