Sivut

22.8.2012

Okraa


Luonto on muuttumassa selkeästi okran sävyiseksi. Semmoiseksi syksyiseksi, vaikka tuntuu, että näen sen tänään harmaana. Tuuli kuljettelee jo irtolehtiä jalkakäytäville ja poluille, ikään kuin muistutukseksi, että kesä alkaa olla ohi. Itselläkin suunnat ovat taas tuuliajoilla... tuntuu, että vähän kaikessa. Koetan kuitenkin hokea itselleni, että kyllä asiat järjestyy. Tänään on vaan päivä, etten usko siihen itsekään.

Sääkin on tänään aika kalsea. Olen linnoittautunut kissan kanssa kotiin, sillä parvekkeellakin käynti saa viluisen palelemaan. Joskus on hyvä pitää ihan kotipäiviä, eikä aina mennä ja touhuta. Olla vaan ja tehdä kaikkea mukavaa. Kissakin nukkuu peitollaan, että jalat vain sätkyvät unen voimasta. Hiiristäkö unelmoi? Itse ajattelin tehdä vähän lämpimiä voileipiä... josko tuleva vieraskin niistä tykkäisi.

8 kommenttia:

Nonna kirjoitti...

Kaunis kuvasarja! Nyt tekee mieli laittaa kotiinkin vähän murrettuja sävyjä!

Tsemppiä sinulle!

Anonyymi kirjoitti...

Minun on vaan pakko taas kiittää näistä todella upeista kuvista. Ihan huippuhienoja ja jotenkin niin herkkiä... ikäänkuin kertoen levottomasta olostasi. Mutta muista Ninuska, asioilla on tapana järjestyä, vaikka välillä harmaalta näyttääkin. Sinulla on ainakin tämä valokuvaamisen lahja, ja se on hieno lahja se. Se tuo meille monille tavattoman paljon iloa näin blogisi välityksellä.

Voimia sinulle ja rapsutuksia Inkerille!!

-elli-

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia taasen:) Luonto tosiaankin alkaa vastaanottamaan syksyä, saas nähdä saammeko nauttia syksyllä kauniista ruskasta?:) Aurinkoista syksyä sinulle! T: Näpertelijä Novitan neulomosta !

AnuElina kirjoitti...

Samaa mieltä kanssasi, välillä on ihan parasta olla vaan kotona koko päivä ja puuhastella rennosti kaikkea mukavaa. Ei joka päivä tarvitse olla menossa. Syksy on tähän erinomaista aikaa.
Kauniita kuvia olet taas ottanut, blogissasi on niin kiva vierailla. :)

sirkkis kirjoitti...

Sellainen syksyinen tunne on varmasti monella. Kesän ilmat jätti jälkeensä tunteen jotta oliko kesä??? Silti on hyvä joskus olla vain ja nauttia kuten minä villasukkasilla hipsutella kotona ihan ittekseen. Kauniita valokuvia olet ottanut ja ei ollenkaan ihan syksyä.

Ilona kirjoitti...

Oi, tuo ohrantähkän väri on kerrassaan hieno. Vielä vähän vihertävä, kuitenkin jo keltainen. Katselin tänään kaupassa tuon sävyistä paitaa.

Paula kirjoitti...

Kauniita alkusyksyn kuvia!
Tiedän miten kamalalta tuntuu, kun oma paikka on hukassa. Toivon sinulle kaikkea hyvää ja uskon että asiasi pikkuhiljaa järjestyvätkin, vaikka nyt ei siltä tuntuisikaan. Tsemppiä!

Ninuska kirjoitti...

Nonna: Se on vaan jännä, miten vuodenaikojen vaihtelu näkyy myös kodin sisustuksessa. Itsekin olen haalinut ympärilleni taas tummempaa purppuraa ja violettia. Ja kiitos!

Elli: Ihan herkistyin näistä sanoistasi. On mukavaa saada näin palautetta ja vielä tärkeämpää on kuulla, että on onnistunut ilahduttamaan toista. Joskus vaan elämä haluaa näyttää nurjempaa puoltaan, ja sitten kun rytisee, niin rytisee kunnolla. Ja mulla on nyt sattunut ja tapahtunut vähän pidempään... Mutta jospa se päivä paistaa tähänkin risukasaan :)

Novitan näpertelijä: Itsekin odotan niitä kuulaita syyspäiviä, kun ruska on komeimmillaan. Mutta taitaa lehdet pudota nyt okrankeltaisina.

AnuElina: Kotipäivät tulevat välillä aina tarpeen. Silloin voi vähän nollata ajatuksia ja herkutellakin... ja nukkua kunnon päiväunet :)

Sirkkis: Kyllähän tämä kesä oli ihme kesä säiden suhteen. Ja joskus elämässäkin vaan sattuu kaikkea nurjaa. Mutta uusi päivä ja parempi mieli :)

Ilona: Minustakin ohrantähkässä oli upeat sävyt. Mutta nyt sekin oli jo täysin kellastunut ja puimurikin käynyt. Syksy saapuu :)

Paula: Kiitos sinullekin rohkaisevista sanoistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...