Sivut

30.8.2012

Vielä sinistä


Ollaan ihan syksyn kynnyksellä, vaikka kuvissa onkin kesäistä sinistä. Eilen nimittäin tuntui vielä ihan kesältä... oli sininen taivas ja aurinko. Näin neitoperhosen kuoriutumassa kotelostaan, mutten usko sen eliniän olleen kovin pitkä. Tänään tuuli oli jo kääntynyt kylmäksi, joten tuntui että tuli liian kylmä aivan liian ripeästi. Käsissä oli kynsikkäät ja kaulassa villahuivi, kun etsin metsästä herkkutatteja.

Olen tällä viikolla ommellut, ihan urakalla. Pienentänyt ja tuunannut vaatteita sekä korjaillut kasseja. Lisäksi löysin mummolan vintiltä keinutuoli-vanhuksen. Todella kauniin mallisen, joka mielestäni muistuttaa muotoilultaan hieman Tapiovaaran Mademoisellea. Maalasin sen kiiltävän valkoiseksi ja nyt siinä on mukavaa kiikuskella. Mutta tietenkin kissaneiti valtasi keinun heti omakseen. Kynttilöitäkin olen polttanut niin paljon, että lyhdyissä on jo toinen pöytäkynttilä-satsi menossa.

6 kommenttia:

Lammas kirjoitti...

Ihania kuvia!

Alessandra kirjoitti...

your cat is fantastic!!! I collect glass bottles, too!!!
Have a good day, xxx Alessandra

Ninuska kirjoitti...

Lammas: Kiitos!

Alessandra: Thank you! Cat's name is Inkeri, she's a girl :) And yes, I love colourful bottles.

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja, raikkaita kuvia! Ja inkeri on ihana. Onkos posket vähän pyöristyneet ;-)
-elli-

Heidi Ylén kirjoitti...

Kaunis kissa <3

Ninuska kirjoitti...

Elli: Inkeriltä terveisiä, että kuva vääristää... vaikka ruoka onkin maistunut hyvin, niin neiti näyttää kuvassa kyllä todella pyöreältä :)

Heidi: Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...