Sivut

30.9.2012

Itkevät ikkunatKuulin taannoin junassa, kun pieni poika esitti isälleen hellyttävän kysymyksen: "Sataako ulkona, kun ikkunat itkevät?" Tämä kysymys aiheutti hymyä kanssamatkustajissa ja jäi itsellenikin mieleen.

Tänään on ollut juuri sellainen päivä. Sateinen sunnuntai, johon kuuluu virkkaus, sisustuslehdet ja vadelma-herukkamehu. Olen kuluttanut lankavarastoani virkkaamalla pieni liinoja ja pöytätabletteja Kauhavan kangasaitan pitsimatto-ohjeen mukaisesti. Valitsemalla ohuemman langan paksun matonkuteen sijaan saa kivoja liinoja pöydille ja tasoille. Näitä on valmistunut jo pinkkinä, mustana sekä viimeisin kanervan värisenä. Vielä on tarkoitus tehdä muutama pienennetty versio mustasta langasta vitriiniin astioiden alle.


4 kommenttia:

-elli- kirjoitti...

Miten suloinen sanonta pienen lapsen suusta. Ja suloinen on tuo sydänkin tuossa mehulasin pinnalla :-)

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Huippukivan näköisiä nuo tabletit, varsinkin uusin väri, -tykkään:) Tänään on itkeneet auton ikkunat ainakin täällä, toivotaan huomiselle aurinkoa tai vaikka sateenkaaria.. Mukavaa viikkoa!
-Outi-

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä idea nuo liinat! Tuliskohan Hanko-langasta minkälaiset... hmm, pitänee kokeilla :)

vakkarilukija

Ninuska kirjoitti...

Elli: Lasten suusta aina kuulee hellyttäviä tosiasioita :)

Outi: Mukavaa kun kävit täällä kommentin kera! Viime päivinä on taas joka ikkunat itkeneet... mutta eipäs ole palellut, kun on lämpimiä päiviä villapipo päässä :)

Vakkarilukija: Minä en nyt tiedä millainen on Hanko-lanka, mutta kannattaa kokeilla rohkeasti. Minäkin tyhjennän aina lankavarastoani tällaisiin projekteihin :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...