Sivut

15.9.2012

Nice Un
Bonjour! Välillä on hyvä ottaa etäisyyttä, että näkee taas lähelle. Silloin asiaan auttaa äkkilähtö aurinkoon ja kohteena oli jälleen kerran Nizza. Viime kerralla jäi niin paljon näkemättä ja kokematta, että palasin innoissani tänne Ranskan Rivieralle, Provencen herkkujen äärelle. Vanha kaupunki on vaan niin kaunis. Oli rentouttavaa kulkea värikkäiden, hieman rapistuneiden talojen katveessa ja ihastella pikkuruisia parvekkeita ja sympaattisia ikkunaluukkuja. Lisäksi aurinko ja lämpö suosivat lomalaista koko viikon ajan. Välillä olikin mukavaa vain istahtaa kahvilaan ja katsella ohi kulkevia ihmisiä... miten siinä saakin tunteja kulumaan. Niinpä silmä ja mieli lepäsivät kauniissa maisemissa.

Ja matkan jälkeen on ihana palata kotiin. Junassa kaivelin taas villasukat esiin ja ihastelin ruskan maalaamia maisemia. Mukana on positiivinen pohjavire ja myötätuuli.


3 kommenttia:

Ilona kirjoitti...

Nuo tomaatit!

Vihanneskasoissa vaan on jotakin perin viehättävää.

Ninuska kirjoitti...

Ilona: Heiluin kameran kanssa innoissani Cour Saleyan torilla, jossa oli upeita kasoja Provencen kukkia, vihanneksia ja hedelmiä. Niistä saisi upean kuvakollaasin keittiön seinälle :)

Anonyymi kirjoitti...

Excеllent goods frοm you, man. I haѵе
bе aware your stuff pгiοr to and you're simply too great. I actually like what you have obtained right here, certainly like what you are saying and the best way by which you say it. You're making it
enϳoyable and you still care for tо stay it wіse.

I can not wait to read much more from you. This is actuаlly a wоnderful
website.

my blog poѕt ... kharek.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...