Sivut

23.9.2012

Puuhalistaa


Tällä viikolla on tarvittu jo villaista päälle, sillä kelit alkavat olla syksyiset... pipotkin on kaiveltu jo varaston kätköistä. Ranskan lämpimät päivät alkavat olla muisto vain. Olen pessyt ikkunoita ja kuurannut parvekkeen talvea varten. Pelargoniat kukkivat vielä, vaikka ostoslistalla ovat jo kanervat ja muut kylmyyttä kestävät lajikkeet.

Löysin kirppikseltä kivan pikkuisen lipaston eteiseen, se kaipasi ainoastaan uuden maalin pintaansa. Viimeinen maalikerros odottelee vielä kuivumistaan ja pääsen sitten virittelemään sitä avaimia ja muita pikkutavaroita varten. Näin saan myös seinälle tulevan kuvakollaasin kohdalleen, kun lipasto on paikallaan. Seuraavana puuhalistalla on keittiön seinien maalaaminen. Haalean keltainen väri on kyllä pirteä, mutta seinissä se on ehkä liikaa. Ajattelin vähän neutraalimpaa. Myös keittiön pöytä ja tuolit ovat menossa sitten vaihtoon... kierrätysteemalla ja uudella maalipinnalla nekin.

3 kommenttia:

Hannah kirjoitti...

Puuhalistasi lupaa uutta ilmettä ja piristystä. Ihanaa, kun tekee löytöjä kirppikseltä. Mukavia uudistushetkiä syksyysi.

Nuo edeltävät postisi Ranskan reissultasi olivat huikaisevan ihania! Kuvat kertovat niin paljon, kiitos jakamisesta Ninuska.

sirkkis kirjoitti...

Sinuun on noussut puuhapetemäinen hommailun vire. Ihanaa ja on kiva rakentaa kotiin syksyn ja talven tunnelmia. Silloinkun pohjoinen puhaltaa on sinun ihana kääriytyä Inkerin kanssa huovan sisään ja tunnelmoida kodikkuudesta.

Ninuska kirjoitti...

Hannah: Ihana kuulla, että matkakuvistani on ollut sinullekin iloa :)

Sirkkis: Nyt on tosiaankin vire päällä ja sitä on nyt hyödynnettävä, kun on sellaiselle aikaa. Talvella saa sitten vaan nauttia remontin ja puuhastelun tuloksista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...