Sivut

24.10.2012

Joko joko


Tahtoisin jo lumen ja pakkasen sekä kirpeät ja kuulakkaat aamut. Haluaisin jo pysyvän lumen ja toppatakki-kelin. Avaan joka aamu verhot odottavan tunteen vallassa, että joko-joko talvi on tulossa. Merkkejä on onneksi jo luvassa ja se saa pienen levottomuuden ja odotuksen aikaiseksi... mutta mukavan sellaisen. Jälleen uusi talvikausi on käynnistymässä ja se tuo mukanaan taas uuden vaiheen arkipäivään.

4 kommenttia:

-elli- kirjoitti...

Olet saanut vangittua valokuviisi taas kauniin talvenodotustunnelman. Talvi on kyllä kiva, vaikka minä en oikein pidä kylmästä. Ja neiti Inkeri on oma suloinen itsensä. Rapsutuksia!

Ninuska kirjoitti...

Elli: Minulle talvi on suosikki-vuodenaika... tällä hetkellä on taas se tuskallinen vaihe, että ei tiedä mitä laittaa päällensä ulos mennessä. Ettei ole liian kylmä tai kuuma. Talvella voi kietoutua kerroksiin ja villaan... ja siitä minä tykkään. Ja tietysti siksikin tykkään talvesta, että työt taas jatkuvat lumen myötä :)

Inkeriltä vastaterkut!

Tuuli kirjoitti...

Taas kerran aivan upeita kuvia! Blogissani olisi sinulle pieni haaste - olisi mukava nähdä lista lempiasioistasi kuvien välityksellä, kun olet niin taitava kuvaamaan :)

Ninuska kirjoitti...

Tuuli: Kiitos haasteesta!! Tartun siihen ihan piakkoin, kun saan kuvakavalkaadin valmiiksi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...