Sivut

29.11.2012

Hopeaista kuuraa


Tuli pakkanen, kuura ja valo. Lumikiteet ja -timantit auringon valossa. Olen pikkuhiljaa aloittanut kodin koristelun joulua varten. Ja ei sentään ihan mustaa, mutta ripauksina hopeisen, valkoisen ja harmaan kaverina. Messuilta hankitut Fiskarssin piparimalliset leikkurit pääsivät nyt käyttöön, kun tein hopeanharmaan pallonauhan peiliä koristamaan. Idean nappasin Heidiltä Suklaamarenki-blogista.

Nyt pitää lähteä jatkamaan siivousta. Piti heti hyödyntää hyvät pakkaset peittojen tuuletukseen. Mutta kuvat piti napata valoisaan aikaan ennenkuin aurinko ehtii mennä mailleen. Viikonloppu meneekin töissä.


10 kommenttia:

Alessandra kirjoitti...

love your paper garland!!!
xxx Alessandra

Ninuska kirjoitti...

Alessandra - Thank you :)

Nipsu kirjoitti...

TOSI kiva tuo koristenauha! Kuvat jälleet kauniit, ehdoton suosikkini on tuo koivukuja :) Sun täytyis tehdä kuvakollaasi tuosta tiestä, kevät-kesä-syksy-talvi !

Ninuska kirjoitti...

Nipsu: Tuo koivukuja on vaan niin kaunis... itsekin ajattelin tänään, kun otin tuota kuvaa, että sellainen vuodenaika-kollaasi olisi hieno :)

JenniH kirjoitti...

Todella kaunis koivukuja! Ihana! Tykkään myös tuosta koristenauhasta, kiva idea. Voi että, niin paljon ideoita ja niin vähän aikaa! Pitäisi kaiketi vain aloittaa jostain. :)

sirkkis kirjoitti...

Suloisia 'piparipalloja' ja hopea hohde on kaunista kynttilänvaloissa.

Maija kirjoitti...

Niin ihanat kuvat taas <3 Rakastan sun tyyliä. Ja ihana on tuo koristenauhakin :)

Ilona kirjoitti...

Voi sentään mikä kajastus tuolla kevytlumisen tien päässä odottaa. Sinne haluaa juosta, juosta, kiirehtää.

Anonyymi kirjoitti...

It really feels like bying one of those Fiskars scissors, wow! You've been doing wonderful garlands, love the texture and the paper patterns too, all glimmering and reflecting a nice light.
"Chapeau!" as we say in French!

Mimi

Ninuska kirjoitti...

JenniH - Muista, että kaikkea ei tarvitse tehdä tämän vuoden jouluksi... jouluja tulee jatkossakin. Siis nauti! Ja aloita siitä kaikkein mukavimmasta, jos jotain jääkin tekemättä.

Sirkkis - Niin, hopeassa on kaunis, juhlava hohde.

Maija - Kiitos kovasti! Mukava saada tällaista palautepostia.

Ilona - Valoa kohti käy minunkin mieli :)

Mimi - I really can recommend those Fiskars's scissors. I going to use them next to my Christmas cards. And glowing silver, white, hint of black and grey are my this X-mas colors. Borrowed by Inkeri :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...