Sivut

9.11.2012

Ihan ekatJippii!! Ensimmäiset villasukat kantapäineen ovat nyt valmiina! Jos niitä ala-asteen pakollisia räpellyksiä ei lasketa. Päätin, että nyt minä sen kantapään opettelen, ja äidin avustuksella se onnistui oikein hyvin. Nurjan silmukan kuulemma kieputtelen jotenkin erilailla ja siitä syystä kantapään neuloksesta tulee hieman erilainen kuin oli tarkoitus. Mutta who cares, oikean näköiset ja tuntoiset menopelit kuitenkin syntyivät. Ja onpahan seuraavaan sukkapariin taas uutta opeteltavaa. Ja näitähän tietysti haluan lisää! Tähän ensimmäiseen versioon valitsin valmiiksi raidoittuvan Seiska Veikan, mutta jatkossa voisi noita lankakorin nyttösiä hyödyntää itsetehdyissä raidoissa ja kuvioissa. Ja teetäkin tässä urakassa kuluu kuppi jos toinenkin.

Ja kuten varmaan huomasittekin, Ninuskan Pitsisen Paperikuusen kaavan löydät nyt täältä blogista. Kaava on saanut valtavan suosion, joten päätin helpottaa teitä sekä itseäni ja niinpä voitte kopioida ja tulostaa kaavan itsellenne TÄÄLTÄ. Nyt on vielä hyvin aikaa jouluun, että ehtii tekemään vaikka pienen kuusimetsän juhlan kunniaksi. Askartelun iloa!

You probably noticed, that you can copy and print your own template of Paper Lace Tree by Ninuska. CLICK HERE.

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

So, there were no chicken and no teacups indeed :-)))! Nice colours for the socks! "Bravo" to you, for socks are not easy to knit, at least from what I know for myself... And the paper Christmas tree looks great, wish I had some time do make it! Maybe once...
Greetings to you and Inkeri :-)

Mimi

virkattu lintu kirjoitti...

Onnea on itse tehdyt sukat :) Hienot tuli! Ja kaunis kuvasarja taas.

Sirpa kirjoitti...

Ja hienot sukat teitkin! Nyt vaan tikuttelemaan lisää,niin kantapään tekokin tarttuu alitajuntaan :)

sirkkis kirjoitti...

Ihanat sukat ja herkullinen väritys.

Remonttisankari kirjoitti...

Ois itekki kiva opetella sukkien kantapää osa :D hienot on sukat!

AnuElina kirjoitti...

Onnittelut ensimmäisistä ikiomista villasukista! Usko pois, ne on paljon lämpimämmät kuin toisten tekemät. ;) Nyt vaan lisää haastetta kehiin ja väsäämään uusia malleja. :)

Ninuska kirjoitti...

Mimi: I'm very proud of myself at the moment... I have started socks so many times but some reason I haven't made them ready. But now I know how to do them, so I wanna make many :)

Inkeri sends you purrrr-wishes!


Virkattu lintu: Kyllä nämä on onnea! Kiitos!

Sirpa: Kirjoittelin itselleni ylös jo hyvät ja selkeät ohjeet, niin osaan tehdä sukat jatkossakin. Mutta tekemällähän sitä oppii :)

Sirkkis: Kiitos! Minustakin tuo väritys on ihana.

Remonttisankari: Ei muuta kuin puikot kilisemään ;-)

AnuElina: Kiitos! Minäkin uskon, että nämä sukat lämmittävät sekä jalkoja että mieltä :)

Heidi Y. kirjoitti...

Oi, kauniit sukat tulivatkin! Itse tein kans vähän aikaa sitten oikeasti ekat (aikuisten) villasukat, eikä se niin vaikeeta sitten ollutkaan! Eihän? :)

Ninuska kirjoitti...

Heidi Y: Niin, eihän se vaikeaa ollutkaan. Nyt täytyy vaan harjoitella kovasti, että sukan tekemisestä tulee rutiinijuttu :-)

Anna kirjoitti...

Nice colour's socks!!
Have a nice weekend!

Ninuska kirjoitti...

Hi Anna: Thank you! Those are my first knitted socks... and I'm so happy that they are ready now :)

Very nice weekend for you too!

M A I J U kirjoitti...

Kiitti kuusiohjeesta, oonkin keräillyt erilaisia jouluaskarteluohjeita:)

Sukkas näyttävät oikein hyviltä:) Minä en ole ikinä saanut elämässäni yhtäkään sukkaa valmiiksi. Ala-asteella valitsin veiston ja yläasteella sain kutoa erikoisluvalla jotain suoraa pötköä, kun olin niin toivottoman huono:D

Ninuska kirjoitti...

Maiju: Onneksi me kaikki olemme niin erilaisia ja meillä kaikilla on omat vahvuutemme... kaikkia meitä ei ole tarkoitettu neulojiksi :)

Mukava kuulla, että kuusikaavasta oli sinulle iloa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...