Sivut

27.11.2012

TänäänJoulukorttipaja on käynnistymässä pikkuhiljaa. Idea on jo kehittynyt ja jotain pientä olen jo saanut aikaiseksikin. Mutta nyt vielä taistelen itseni kanssa, sillä tekisi kovasti mieli tehdä mustasävytteisiä joulukortteja, siis ihan tyylikkäitä sellaisia, mutta toisaalta haluanko toivottaa ystävilleni mustaa joulua. Ehkä kuitenkin ajattelen vastaanottajaa, enkä omia viirauksiani ja valitsen perinteisen punaisen sävymaailman.

Uusi kauppakassi kuitenkin syntyi musta-valkoisesta raitakankaasta mustin yksityiskohdin. Tein sen sellaisia pieniä ostoksia varten ja kirjastokirjoille. On nyt vähän tyylikkäämpi kassi ottaa mukaan, sillä vanhat alkavat olla jo aikansa eläneitä.

5 kommenttia:

mokkakissa kirjoitti...

Sulla on kyllä pahasti musta kausi menossa...:D Lakupaloja joulukuuseen?

sirkkis kirjoitti...

Musta-valkoinen on aina hyvä ja neutraali vaan ehkä joulukorteissa aika surullinen.

Ninuska kirjoitti...

Mokkakissa: No, kyllähän minä jo mustavalkoisia joulupallojakin katselin, mutta onneksi minulla on niin hyvä valikoima olemassa, että annetaan joulukuusen kukkia punaisissa ja hopeisissa palloissa :)

Sirkkis: Niin minäkin tuumasin, ettei taida mustavalkoisuus sopia joulukortteihin, sillä jouluiloahan tervehdyksellä halutaan välittää. Joten jos kuitenkin sitä punaista :)

Anonyymi kirjoitti...

Quite graphic black and white stripes for the bag, echoing the dark branches against the twilight sky in the first picture?
Nice!

Mimi

Ninuska kirjoitti...

Mimi: Nice to have you here again! Bag is my new shopping bag :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...