Sivut

5.12.2012

Hyasintit ja tintitIstutin valkoisia hyasintteja joulua varten. Hyasintit ovat joulunajan lempikukkiani voimakkaasta tuoksustaan huolimatta. Luultavasti nämä ehtivät jo siihen mennessä kukkia, mutta ei se haittaa... laitan vaikka uudet tilalle. Onnekseni ehdin kerätä ennen lumen tuloa jemmaan myös sammalta ja jäkälää, joilla sain koristeltua hyasintti-istutukset pienten kärpässienten kera. Osan sipuleista istutin TineK:n suloisiin raitamukeihin. Pesin vain mullan pois ja laitoin tilkkasen vettä mukin pohjalle. Idean lainasin Rouva Jonesilta.

Hemmottelin pikkuisen itseäni ja tilasin itselleni pikkujoululahjan... nimittäin By Nordin ihanan Peura-keittiöpyyhkeen. Ihastuin tähän parisen viikkoa sitten Oulu-visiitilläni ja se jäi vaivaamaan mieltäni niin, että piti laittaa tilaukseen. Olen ihan kympillä ihastunut musta-valkoisiin fotoprintteihin ja mm. By Nordilla on upeita tyynyjä ja pussilakanasettejä. Voisin sisustaa kotini pelkästään näillä tuotteilla.


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Snow has already gone here; pity, for the fresh white snow in the forest is always a pleasant sight as it is in your pictures here.
The two mushrooms in the hyacinth pot and the yellow chested little bird seem to have popped up from a fairytale :-) Like them!

Mimi

Maija kirjoitti...

Ihanat kuvat <3 Hyasintit sopii hyvin kulhoihin, ja olen muuten tuota ihan samaa pyyhettä hiniöinyt ja vielä sen hankin. Varmaan laitan tauluksi seinälle, niin hieno se on :)

Ninuska kirjoitti...

Mimi - What a pity that you don't have snow anymore. Today is our Independence Day and the nature has put on it's best... there is really winter wonderland outside. There are a lot snow in the trees and land. I can still see few stars and the temperature in this morning is -25 degrees. Hrrrr! But we have used to it :) I love when I can wear my warmy mitten, woolly socks, hat and boofy scarf.

Maija - Tuo pyyhe on IHANA! Itsekin ajattelin laittaa sen kehyksiin, mutta tällä hetkellä keittiön seinillä ei ole paikkaa noin isolle taululle :) Ihanaa Itsenäisyyspäivää sinulle!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...