Sivut

6.12.2012

ItsenäisyyspäiväPaukkuvasta pakkasesta huolimatta kaikille oikein lämpöistä ja leppoista Itsenäisyyspäivää!

8 kommenttia:

Kiralia kirjoitti...

Kauniita kuvia :) Mandariinit varsinkin näyttää erityisen herrrrkullisilta! :)

Anonyymi kirjoitti...

Hope you had a nice itsenäisyyspäivä!
Seems the little birdie is back :-) and with a "feathered" window too (4th picture, gorgeous)?
(Here it’s Saint-Nicolas’s day today, I don’t know if you have that in Finland. He is a sort of "pre-Santa" who brings sweets and peanuts (literally I mean) to children who have been nice…/And the snow is back too, it comes and goes...)
Mimi

Ninuska kirjoitti...

Kiralia - Kiitos, mukava saada uusia kommentoijia :) Heräsin tämän joulun mandariinikauteen vähän myöhässä, sillä nuo ovat ensimmäiset. Ja todella mehukkaita!

Mimi: Thank you, I had a very nice Independence Day. I made my christmast cards which was quite a work :) I'm going to show them later. And no, we don't have Saint-Nicolas here in Finland. But I have heard of him. Only elfs are sneaking around and we have to be nice... every day :)

jenni kirjoitti...

Hyvää itsenäisyyspäivän jälkeistä päivää! :) Jokos sulla on työt jo alkaneet, kun tuota pakkasta taitaa silläkin suunnalla ihan mukavasti jo olla? Miten täällä on nyt niin musta-valkoista..!? :) Ihania kyllä ovat nuo mukit ja pyyhe ja kaikki.

Anonyymi kirjoitti...

Ninuska,
I also meant that the children have had to be nice all year round, ahah, it's not enough to be nice on St-Nicolas's day only :-))... That would be too easy, wouldn't that?
Mimi

Ninuska kirjoitti...

Jenni: Mukavaa joulukuista päivää myös sinulle! Joo, kyllä minä olen palannut jo takaisin "sorvin ääreen". Onneksi tuo talvi saapui sitten kunnolla. Ja niin hassua kuin se onkin, niin tuo musta on jostain syystä hiipinyt kotiini ja vaatteisiini... ja sitä kautta myös valokuviin. Luulen, että väreillä on verrannollisuus mielialaan.

Mimi: Of course, children, and we also, have to be nice every day... otherwise Santa won't come. Hih!

Piia Anneli / annelivia.wordpress.com kirjoitti...

Niin paljon ihania kuvia kaikkialla, en tiedä, mihin kommentoisin. Olipa löytö tänmä blogisi sanoo tämä uusi lukija ja ennen kaikkea katselija :)

Ninuska kirjoitti...

Piia Anneli: Kiitos, tämä kommentti teki minutkin hyvälle mielelle. Olet lämpimästi tervetullut jatkossakin lukemaan ja katselemaan Ninuskan puuhasteluja :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...