Sivut

15.12.2012

JoulukortitValitsin myös tämän vuoden joulukortteihin lumihiutale-teeman. Kortti-ideaa miettiessäni lähtökohtana olivat Kädentaitomessuilta ostetut kierrätyskartonkiset korttipohjat sekä Fiskarssin piparimalliset leikkurit. Ja värimaailmaan en suinkaan valinnut mustaa, kuten aiemmin haaveilin, vaan halusin nyt vaaleansinistä sekä ripauksen punaista. Ja siitähän se sitten lähti... kuviopapereita sekä lumihiutaleita. Kerrankin kortit valmistuivat ajoissa, sillä tein niitä vähän kerrallaan, pikkuhiljaa osia leikellen. Ja viimein Itsenäisyyspäivänä liimailin ne valmiiksi. Löytyi vielä teemaan sopiva runokin.


7 kommenttia:

jenni kirjoitti...

Kiitos kauniista kortista!

Kati kirjoitti...

Kauniita kortteja olet tehnyt ja samoin edellisen postauksen lumihiutaleet olivat kauniita. Tänä vuonna on enemmänkin hiutalekortteja liikenteessä, sillä myös meiltä lähti sellaiset maailmalle ;)
Sinulla on todella kauniita ja tunnelmallisia valokuvia sekä olet erittäin taitava käsistäsi!

t. Kati (entinen kotikyläsi tyttö)

Ninuska kirjoitti...

Jenni - Ole hyvä :) Minä olen ihan missannut sinun uuden blogin... kävin siellä juuri ja olin ihan ihmeissäni, että mikäs se tämä on. Olen vain odotellut toisen blogin päivityksiä ;)

Kati - Kyllähän minä taidan sinut tunnistaa :) Lumihiutaleet ovat kyllä sellainen ajaton koriste, sillä itse en tänä vuonna välitä perinteisistä tonttuhärpäkkeistä. Tahdon mahdollisimman neutraalia. Ja onnea uudelle blogillesi, kävin siellä kurkkimassa :) Kuullaan taas!

Anonyymi kirjoitti...

Tulipa kivanäköisiä korteista :) Eikä yhtään samanlaisia vaikka samoilta pohjilta lähdettiinkin ja täälläkin pääsi kuviopaperit hyötykäyttöön :)
Rauhallista joulunodotusta!
-Outi-

Ninuska kirjoitti...

Outi - Hih, jään innolla odottamaan sinun versiotasi :) Kenties jo tänään kolahtaa postiluukusta. Ihanaa joulundotusta myös sinne!

Sini kirjoitti...

Todella kaunis kortti! :) Ihanaa jouluista viikkoa sinne! Laitan sähköpostia tulemaan ja pahoittelut pienestä viiveestä...

Ninuska kirjoitti...

Sini - Onnea vielä arpajaisvoiton ja valmistumisen johdosta! Ja pieni viive ei haittaa, paketti odottaa postitusvalmiina. Saat sen vielä ennen joulua :) Ihanaa joulunodotusta myös sinne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...