Sivut

17.12.2012

Joulutunnelmaa metsästämässäHaaveilen, että saisin joskus viettää joulun punaisen tuvan vanhassa pirtissä... siellä olisi upea joulukuusi, olkipukit ja -himmelit sekä pirtinpöytä herkkuja notkuen. Mutta tänä vuonna mennään pienimuotoisemmin. Ei stressiä, hössötystä, kuusta tai piparitaloa. Ihan vain tunnelmasta nauttien. Ja tuntuu, että näin on hyvä nyt.


12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

I love the red translucent Christmas baubles and the burgundy tone of the house all between the snowy trees :-)…
The Christmas postcard you made is also lovely (good use of the Fiskars scissors then!), even if I couldn’t get the poem completely (with this damned Google translator!!!). The brilliant blue colour looks nice.
And I must say I miss Inkeri a little here :-), I hope she is well at your parents'.
Mimi

sirkkis kirjoitti...

Meillä on vietetty jo monta joulua hyvin yksinkertaisesti. Sanoisinko myös yksinäisesti. Joulu on perheiden juhla ja meidän perheet on kaukana. Laitamme kevyen aterian josta nautimme ja kuuntelemme musiikkia ja luemme mieleisiä kirjoja. Olo on levollinen ja hyvä.

Sari / Usva kirjoitti...

kauniita kuvia ja ihan loisto ideoita täällä, kopioin heti kuusen kaavan! kiitos :)
Olinkin täällä ekaa kertaa ja jäin heti lukijaksesi. Mukavaa joulun odotusta :)

Sini kirjoitti...

Todella kauniit joulupallot! Ja ihania kuvia. Eikö olekin kiva, kun voi suhtautua jouluun rennosti ja nautiskellen. Sama juttu täällä. Toivottavasti levollinen ja rento olo jatkuu koko loppuvuoden!

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Mistä olet löytänyt noin ihania joulupalloja? Levollista joulua, Eija.

Ninuska kirjoitti...

Mimi - I miss Inkeri too, a lot actually. It's so odd to be home, when she's not here hanging around... meowing and purring. But luckily my parents live quite close so I can drop by there almost every day :) I tell her wishes!

Sirkkis - Minäkin olen tänä jouluna sitä mieltä, että nyt otetaan rauhallisesti, ilman hössötyksiä ja panikointeja. Ei joulun tarvitse olla mikään tajuntaa räjäyttävä kokemus, vaan se on hetki, jolloin rauhoitutaan ja nautitaan lähellä olevien rakkaiden seurasta. Minulla pyhäpäivät menevät taas perinteiseen tapaan töissä, joten sekin on syynä miksi en halua tehdä suurempia valmisteluja... nauttia vain elosta ja olosta :)

Sari - Onpa ihanaa saada uusia lukijoita. Olet oikein kovasti tervetullut seuraamaan Ninuskan puuhasteluja! Ja mukava kuulla, että kuusikaavasta oli sinulle jo iloa.

Sini - Kyllä se on parasta, kun ottaa koko juhlan ihan rennosti ja nauttii vain olostaan... ja suklaasta ;) Ja toivotaan, että sama tunnelma jatkuu uuden vuoden puolellekin :)

Eija - Olen ostanut joulupallot aikoinaan Pentikistä. Varmaankin n. 6-8 vuotta sitten. Ne ovat edelleen rakkaimmat ja kauneimmat joulupalloni ja varjelen niitä erityisellä huolella, ettei lasipallot rikkoontuisi. Halusin ne kuitenkin esille, vaikkei meille tänä vuonna tule joulukuusta. Ihanaa joulua myös sinulle!

Kaisu kirjoitti...

Ihailen näitä sun upeita kuviasi...! Levollisin mielin on hyvä olla, niin täälläkin ollaan... Rauhallista Joulun odotusta!

Ninuska kirjoitti...

Kaisu - Oi, kiitos! Rauhaisaa joulunaikaa myös teille :)

Mirva kirjoitti...

Kauniit joulupallot! Mukavaa joulun odotusta!

Ninuska kirjoitti...

Mirva - Kiitos, samoin sinulle ihanaa joulunaikaa!

jenni kirjoitti...

Siis ihanat ovat nuo joulupallot! Itse olen yrittänyt etsiä vastaavia, mutta valkoisena. Ei ole vielä kohdalle osunut.. Pentikissäkin oli tänä jouluna vain ihmeellisiä hopeisia härsyleitä ja muita kuvioita. Nuo on yksinkertaisen nätit :)

Cindy kirjoitti...

Your photos are beautiful! I love the red barn, gorgeous!!!
Merry Christmas!
Hugs, Cindy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...