Sivut

11.12.2012

Onnekkaat


Yhden päivän vapaa on mennyt ihan hujauksessa, kun olen tehnyt vähän rästissä olevia kotihommia... ja koettanut hieman valokuvatakin. Ulkona on niin hämärää, etten tahdo ehtiä aina valoisaan hetkeen mukaan. Mutta Teatime-keittiöpyyhkeiden arvonta on nyt päättynyt. Ihan mahtavaa, että osallistujia oli näin paljon!! Olin ihan häkeltynyt :) Toimin itse onnettarena syöttäen luvut random.org -sivuston arpajaiskoneeseen ja se arpoi voittajiksi:

*** Annika sanoi...      8. joulukuuta 2012 16.30
"Muutama vuosi sitten tilasin näitä lahjaksi. Kauniita ovat molemmat! Ehkä turkoosi sopisi keittiöömme paremmin :) Niin ja Suomesta bloggaan."

*** Sini sanoi...           9. joulukuuta 2012 13.52

"Nuo pyyhkeet ovat niin ihania! Ja mullahan onkin punainen ollut jo pari (?) vuotta käytössä. Siispä turkoosista haaveilen ♥ Täältä pääkaupunkiseudulta jouluterveiset!"


Eli sattui nyt niin, että molemmat onnekkaat haluaisivat turkoosin pyyhkeen, joten päätin heltyä ja lähetän sekä Annikalle että Sinille turkoosin keittiöpyyhkeen tontun mukana. Tytöt, laittakaahan osoitteenne minulle sähköpostiin, niin saan paketit teille jo jouluksi :) Onnea vielä molemmille!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


The lucky ones in Teatime -teatowel give away are Annika and Sini. Congratulations!!


3 kommenttia:

JenniH kirjoitti...

Olisipa kiva pitää sapattipäivä keskellä viikkoa ja nimenomaan tallettaa päivän valo kameralle. Mukava ajatus. :) Ihania kuvia taas, nämä värien harmoniat ovat upeita. Olen myös hieman kateellinen noista adventtikynttilöistä.

Anonyymi kirjoitti...

Those candles bring a warm light, and it's nice to watch the tree branches and the snow from inside the houses...
A gentle stroke to little Inkeri who seems to peaceful and quiet here :-)

Mimi

Ninuska kirjoitti...

JenniH: Viikkovapaa on kiva, mutta minun työssä ollaan sitten viikonloput ja juhlapyhätkin töissä... kuten taas joulu tänä vuonna. Mutta toisaalta siihen on tottunut, niin se ei haittaa. Ja kiitos, mukava kuulla, että kuvat tuottavat sinullekin iloa. Itselle valokuvaus on tällä hetkellä todella tärkeää, tietynlainen tauko arkeen. Linssin läpi saa katsottua maailmaa vähän kauniimmalta kantilta :) Adventtikynttiläni ovat ihan perus-pöytäkynttilöitä, joita tuunasin adventtinumeroin ja puuvillalangalla.

Mimi: Nowadays Inkeri mostly sleeps... it's so dark and cold. It's so calming to light a candle and have a cup of tea.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...