Sivut

9.12.2012

TonttusetPäätin sittenkin, että pitäähän jouluna olla vähän punaistakin meininkiä, ettei aivan musta-valkoiseksi mene. Niinpä kaivelin koristelaatikosta esille muutaman tonttusen. Itsetehty Tilda-neiti istuu olohuoneen ikkunalla ja Mailegin pikkukaverit seikkailevat kohta avautuvien hyasinttien koristeena. Hyasinteissa on jo havaittavissa pienen pieni tuoksu, mutta odotan sitä, kun niiden huumaava kukkaistuoksu valtaa keittiön. Raita-luistimen mallikin löytyy vanhasta Tilda-kirjasta.

Hih, arvonta jatkuu edellisessä postauksessa tiistai-iltaan. On todella huippua, että osallistujia on jo noin paljon :)

Give away continues on a previous post :)

9 kommenttia:

sirkkis kirjoitti...

Kaunis Tilda ja punasävyinen tonttunen myös.

Ninuska kirjoitti...

Sirkkis: Itsekin pidän tuosta Tildasta, tietenkin kun se on omin pikkukätösin tehty. Mietin vaan, että miksiköhän Tilda-hahmoilla ei ole suuta :)

JenniH kirjoitti...

Ihana Tilda-neiti! Oliko kova homma kääntää nuo raajat? Minua pelottaa se, enkä siksi ole uskaltanut ostaa paketteja. :D Oi, teillä on punatulkkujakin. Meillä ei ole ollut vuosiin.

Anonyymi kirjoitti...

I really love the little pixie (is it a "nisse"called Mailegin, did I get it right?) looking after the hyacinth, and the little red dressed lady. You could imagine a fairytale with them, the hyacinth, the black headed red chested bird (a bullfinch, is it?)… Full of poetry :-), with the snow in the forest outside.
Little guy Mailegin looks really sweet too on your previous post, on the 3rd picture: he seems to be resting and cherishing his beloved tea towel (that is very nice indeed!).
All these picture are gorgeous and make you dream, that’s mostly needed, isn’t that?
Mimi

Ninuska kirjoitti...

JenniH: Minä käytin raajoissa apuna paksua neulepuikkoa ja siten sain käännettyä ne aika sujuvasti. En kokenut ollenkaan, että niiden tekeminen olisi ollut työlästä. Mutta sellaista pikkunäpertämistä tietty tuollaisten Tilda-nukkien tekeminen on :) Ja teidän punatulkut ovat lentäneet varmaankin meille, koska täällä niitä on paljon.

Mimi: Actually Tilda and Maileg are trademarks... you will find them, if you put those words to the Google. But I have also used them as a names for my elfs. Thank you, it's so nice to hear that my photos are like christmas fairytale :) And yes, the bird is a bullfinch. We have a lot of bullfinchs in our yard.

Anonyymi kirjoitti...

Hi Ninuska,
I knew for Tilda, but didn't know that Maileg was a trademark. I had a look on Google. So, thank you :-)...
Mimi

enkulin käsityöt kirjoitti...

Oi oi mitä ihanuuksia.

Anonyymi kirjoitti...

Ihania tonttusia ja niin kauniita tunnelmakuvia, niistä voi aistia jouluisen tunnelman:)Aurinkoista viikkoa ja nuttusta joulunaikaa sinulle! T: Näpertelijä

Ninuska kirjoitti...

Enkulin käsityöt: Kiitos :)

Näpertelijä: Ihanaa joulunodotusaikaa myös sinulle!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...