Sivut

19.2.2013

Arjen keskellä


Odotan jo viikonloppua ja kolmen päivän vapaata. Silloin ehdin hieman istua aloilleni, hengähtää ja rauhoittua. Viime aikoina on ollut niin meno ja hoppu. Mutta päivä on jo pidentynyt ja valostunut... on jo aistittavissa hieman kevättä ilmassa. Se antaa potkua kiireen keskellä ♥

Siispä mukavaa arjen aherrusta kaikille!


7 kommenttia:

Paula kirjoitti...

Mukavia kuvia! Kukkasia minäkin kaipaisin.

JenniH kirjoitti...

Niinpä, arki ja arjen menot aina syövät aikaa rauhoittumiselta ja omalta tekemiseltä. Nyt on ollut jotenkin niin vauhdikasta, etten ole saanut blogiakaan päivitettyä. No, ehkä ehtii myöhemminkin. :) Mukavaa viikon jatkoa sinulle!

Ninuska kirjoitti...

Paula - Kukkaset piristävät... minulla on viime aikoina ollut aina leikkokukkia maljakossa. Tulppaanit ovat nyt kauniita. Harmi vaan, että ne lakastuvat aika nopeasti.

JenniH - Välillä arki vie niin vauhdilla eteenpäin, ettei ehdi blogiaan päivittää. Minulla ongelma on ehkä siinä, etten saa valokuvattua valoisaan aikaan... mutta onneksi nyt päivät ovat jatkuneet todella paljon, niin ehtii sitten töistä tullessaan vähän zoomailla. Mutta ihana, rento viikonloppu tulossa :)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihanat kuvat. Mukavia vapaapäiviä.

Anonyymi kirjoitti...

Nice flowers and colours on your pictures! It’s true it is comforting to have flowers in the house when nature is at rest outside. You seem to still have quite a lot of snow (from what I can guess on the 4th picture…); it has almost completely melted here, but there is still a cold wind…
Wish you a pleasant and restful longer week end then. Sweet little Inkeri is going to be glad, I guess, to have you round?:-)
Mimi

AnuElina kirjoitti...

Lisääntyvä valo on niin tervetullut ilmiö! Jo reilu pari tuntia pidempi päivä ja päivä päivältä pitenee vaan. Ihanaa! Täällä on podettu lomaltapaluuangstia ja siksi en ole saanut aikaiseksi mitään, blogikin on ollut niin hiljainen. Mutta kyllä se tästä, valo antaa energiaa!
Ihania kuvia postauksessasi tälläkin kertaa. :)

Ninuska kirjoitti...

Enkulin käsityöt - Kiitos sinulle ♥

Mimi - Yes, the amount of snow is increasing all the time. I think the sun is shining warmer until in the middle of March and starts to melt the snow. So it's really winter wonderland here :) Miss Inkeri has been with my parents again and she came home yesterday... I have really missed her. But now we have a cosy weekend coming.

AnuElina - Välillä on hyvä olla vähän lomalla. Unohtaa arki ja sen askareet, blogikin. Vaikka mukavan loman jälkeen voi olla kyllä käynnistymisvaikeuksia... mutta kyllä se taas siitä. Ihana valo tuo energiaa, totta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...